Ontdek de Voordelen van Samenwerken met Theorie Snel Halen!

Ben jij rijschoolhouder?

Ben jij op zoek naar een waardevolle samenwerkingspartner om jouw rijschool naar nieuwe hoogten te brengen? Theorie Snel Halen biedt al vele jaren succesvolle samenwerkingen aan met zowel grote als kleine rijschoolhouders in heel Nederland.

Man in rijdende auto die mobiele telefoon voor navigatie.

Waarom Samenwerken met Theorie Snel Halen?

 

1. Snel Succes voor Jouw Leerlingen:

 • Versnel het theorie-examenproces en zorg ervoor dat jouw leerlingen sneller slagen.

2. Efficiëntie in de Praktijklessen:

 • Door onze effectieve theoriecursussen kunnen jij en je leerlingen zich efficiënter richten op de praktijklessen.

3. Flexibiliteit op Maat:

 • Onze cursussen zijn flexibel en passen naadloos in het schema van jouw rijschool.

4. Extra Service en Kwaliteit:

 • Voeg extra service en kwaliteit toe aan jouw dienstverlening, ongeacht de omvang van jouw rijschool.

5. Tevreden Klanten, Jouw Succes:

 • Blije klanten zijn de sleutel tot succes. Theorie Snel Halen streeft ernaar jouw leerlingen niet alleen op te leiden, maar ook een positieve en efficiënte ervaring te bieden.

Hoe Werkt het?

 

 1. Eenvoudige Integratie:
  • Integreer onze hoogwaardige theoriecursussen moeiteloos in jouw aanbod.
 2. Effectieve Leerervaring:
  • Onze cursussen zijn ontworpen voor effectiviteit en gebruiksgemak, waardoor jouw leerlingen snel en grondig de theorie begrijpen.
 3. Groeimogelijkheden voor Jouw Rijschool:
  • Samen streven we ernaar niet alleen de theorie-examens, maar ook jouw rijschool naar nieuwe hoogten te brengen.
Een gele taxi rijdt door een straat, met gebouwen en voetgangers op de achtergrond.

Ervaringen van onze klanten

Deze blije bestuurders scheurden door hun theorie-examen. Ze vertellen je graag over hun ervaring.

Veelgestelde vragen

Ik heb dyslectie, kan ik dan alsnog slagen voor mijn theorie examen?

Ook met dyslectie kun jij slagen voor het CBR theorie examen. Onze deskundige leraren zorgen ervoor dat de moeilijke vragen, lastige woorden en ingewikkelde zinnen van het examen op een begrijpelijke manier worden uitgelegd. Na het volgen van onze cursus weet je precies hoe je de examenvragen moet lezen. Daarnaast krijg je tijdens de cursus volop de gelegenheid om oefenexamens te maken, zodat jij met een zelfverzekerd gevoel het CBR-examen kunt afleggen. Daarnaast kun je ook een examen met extra tijd aanvragen.

Wat houden de termen “klein”, “redelijk” of “groot” in op de website?

Tijdens het inschrijven kan jij theoriecursussen filteren op de volgende drie termen: “klein”, “redelijk” of “groot”. De termen geven aan hoeveel kans jij maakt om daadwerkelijk een reservering te krijgen bij het CBR voor het theorie-examen, aansluitend op jouw aangegeven “voorkeursdatum”. Hoe dichterbij de datum hoe moeilijker het is om een examen plekje te vinden bij het CBR. Gezien wij afhankelijk zijn van de beschikbare plekken bij het CBR kunnen wij helaas geen enkele datum 100% garanderen. Maar geen zorgen!, mochten we geen plekje kunnen vinden op jouw voorkeursdatum dan zullen we altijd met jou overleggen en een voor jou passend alternatief vinden.  

Hoe lang is mijn theorie geldig?

Het resultaat van je theorie-examen voor de auto, motor en scooter zijn anderhalf jaar geldig. Voor de taxi theorie is een positieve uitslag een jaar geldig. De teller begint te lopen op de dag dat je slaagt voor je theorie-examen.

Hoe kan ik me het beste voorbereiden op het auto theorie-examen?

Als je kiest voor de cursus op locatie, krijg je van ons het huiswerk toegestuurd. Dit is handig om door te lezen voordat de cursus start. Als je meer wilt voorbereiden, kun je de auto theorie oefenen met onze app. Kies je voor de online cursus? Dan heb je aan de app genoeg. Je hoeft geen dik boek door te lezen.

Moet ik zelf het theorie-examen aanvragen of doen jullie dat?

Wij doen dat. Dat zit in het pakket inbegrepen als je je aanmeldt voor de cursus met CBR-examen. Het enige wat je hoeft te doen, is ons machtigen. Wij karren daarna de rest.