Motor theorie
op locactie

*Excl. CBR examen
vanaf €100*
Theoriecursus

Motor theorie op locatie

Je wilt gewoon snel de motor pakken in plaats van de auto als het zonnetje schijnt. Dus tijd om te oefenen en in 1 klap te slagen voor je motor theorie. 

*Excl. CBR examen vanaf €100*

Helm op en gaan

Je hebt er flink voor gespaard en wil dit al een hele tijd. Of je vindt het gewoon tijd om iets nieuws te proberen. Daarom kies je voor een korte cursus, zodat je gelijk op je nieuwe tweewieler de weg op kan.

Lopende man gif animatie

Loopafstand van het CBR

‘s Ochtends leer je alles over het verkeer, ‘s middags loop je zelfverzekerd naar het CBR-examen.

Theorie docent die uitleg staat te geven

Gecertificeerde docenten

Nerveus, gehaast of juist gemotiveerd? Met meer dan 30 jaar ervaring geven onze docenten gericht les.

Checklist gif animatie

Kwalitatieve cursussen

Dankzij op wetenschap gebaseerde lesmethoden onthoud jij de theorie voor altijd.

Word in no time motormaster

Na onze cursus weet jij wat je te wachten staat als je straks de zaal van het CBR instapt. In slechts 30 minuten beantwoord je alle 50 vragen van 25 onderwerpen waarvan je er 41 goed moet hebben. Dit moet je weten:

Verkeersbord

Verkeersregels en -tekens

Je wordt getoetst of je alle verkeersregels kent. Bijvoorbeeld wie wanneer voorrang heeft, waar je plaats is op de weg en wat de maximale toegestane snelheid is.

Boek

Verkeerssituaties en -manoeuvres

Hoe zit het met inhalen in een langzaam rijdende file? En waar mag je parkeren? Je ziet situaties op het scherm en vervolgens krijg je de vraag hoe je in die situatie moet reageren.

Gloeilamp

Veiligheid en verantwoordelijkheid

Deelnemen in het verkeer op een motor is anders dan in een auto. Daardoor word je beoordeeld op de veiligheid en je kennis van het voertuig waar je op rijdt.

Leerlingen met hun rug naar de camera die theorie les volgen op locatie.

Verloop van de dag

Kies je voor een cursus op locatie met CBR examen locatie dan heb je het examen op dezelfde dag na afloop van de cursus. Heb je zelf al een examen gereserveerd? Geen zorgen! Je hebt namelijk ook de mogelijkheid om je enkel aan te melden voor de cursus. Zo ziet de cursus eruit:

07:00Start cursus
14:30Eind cursus

CBR examen (alleen bij pakket 1)


Een ritje vol motor magie op locatie

In de theoriecursus op locatie voor je motor krijg je klassikaal les van ervaren docenten met flinke dosis humor. Je krijgt oefenvragen voor en uitleg over de motor theorie, je ontdekt welke onderwerpen je easy peasy vindt en waar je meer uitleg over wilt. Daarna maak je CBR-oefentoetsen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten tijdens het examen. 

  • Interactieve lessen 
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding 
  • 800+ CBR-oefenvragen 
Leerlingen in klaslokaal die vragen stellen over de auto theorie.

Theorie-examen motor behalen
in één dag

🦶We trappen af met een knallende cursus waar de motortheorie tot in de puntjes wordt uitgeplozen en helder wordt uitgelegd! Met levendige video’s en de onverdeelde aandacht van onze docenten blijft de kennis bij jou plakken als nooit tevoren! 📚👩‍🏫

Tijdens de cursus ga je niet alleen kennis opzuigen, maar ook meteen de proef op de som nemen door zelf aan de slag te gaan met uitdagende oefenvragen uit eerdere motor theorie-examens. En dat is nog niet alles! Na een diepgaande duik in de vragen, worden de CBR-oefenvragen grondig besproken door de docent. Waarom? Zo krijg jij inzicht in waar jouw eventuele zwakke punten liggen. Dit biedt jou de kans om daar extra op te oefenen of meer vragen te stellen om jezelf nog beter voor te bereiden op het examen! 📝🤓

Kortom, samen trekken we alle registers open zodat jij vol vertrouwen aan de start van het CBR examen verschijnt. Tijdens de cursusdag zijn er tussendoor genoeg pauzemomenten waarin je jezelf kunt opladen. Zo blijf je gefocust en glipt er geen belangrijke informatie aan jouw aandacht door! 👀⚡

Ondanks dat alle benodigde info tijdens de cursusdag wordt behandeld, kan het nooit kwaad om extra goed voorbereid te zijn. Immers, een goede voorbereiding is het halve werk! Met onze huiswerk app kun je de stof nóg beter begrijpen en ben je de rest een stap voor. Je krijgt voor de cursus ook een PDF en video die je kunt doornemen. En wil je bij de theorie-titanen horen die in één keer slagen? Oefen dan vooraf ook de motor theorie met onze e-book en huiswerk video’s! 📖📱

Nog wat extra feitjes:

📘 Geen zwaar theorieboek nodig

⏸️ Genoeg pauzes tussendoor

🚀 Leren op volle snelheid!

Lopende man gif animatie

Loopafstand van het CBR

‘s Ochtends leer je alles over het verkeer, ‘s middags loop je zelfverzekerd naar het CBR-examen.

Theorie docent die uitleg staat te geven

Gecertificeerde docenten

Nerveus, gehaast of juist gemotiveerd? Met meer dan 30 jaar ervaring geven onze docenten gericht les.

Checklist gif animatie

Kwalitatieve cursussen

Dankzij op wetenschap gebaseerde lesmethoden onthoud jij de theorie voor altijd.

97% van de cursisten slaagt!

In 1 dag je theoriebewijs op zak. 97% van de cursisten lukt het. Jou toch ook?

97%

Theorie Snel Halen

85%

Andere aanbieders

*CBR Uitslagen examen 2021 rapport

Vind ons op 3 locaties

Voor nu 3 locaties,
maar binnenkort
volgen er meer.
Stay tuned!

Theorie Snel Halen

Theorie Snel Halen

5.0
Theorie Snel Halen

Theorie Snel Halen

4.9

Ervaringen van onze klanten

Deze blije bestuurders scheurden door hun theorie-examen. Ze vertellen je graag over hun ervaring.

Ontmoet onze theorie-titanen

Waarom deze helden zo staan te stralen? Ze hadden 0 fouten op hun examen! Dat kun jij ook behalen.  

  • Leer alle theorie
  • Oefen met 800 vragen uit vorige examens
  • Herhaal, herhaal, herhaal zodat je de stof kunt dromen
Compilatie van acht foto's van net geslaagde theorie examen kandidaten voor het CBR gebouw.Confetti en verschillende verkeersborden.

Veelgestelde vragen

Heb je meer vragen dan een nieuwsgierige peuter? Geen zorgen, we’ve got your back! Als je er toch nog niet uitkomt, roep dan onze klantenservice superhelden te hulp. Ze zijn erop getraind om zelfs de meest mysterieuze vragen te ontrafelen en je op weg te helpen! 🦸‍♂️🦸‍♀️💥

Hoe kan ik zo snel mogelijk theorie cursus met CBR examen reserveren?

Om zo snel mogelijk een theoriecursus met CBR examen te volgen raden wij aan om je aan te melden voor een datum die op de website onder ‘kleine kans’ staat. De plekken onder kleine kans zijn de meest recente data. Hiermee geef je aan dat je zo snel mogelijk wil, wij kunnen dan niet jouw voorkeursdatum garanderen, maar zullen je bij ieder vrijgekomen plekje berichten via Whatsapp met de vraag of je mee zou willen doen.  

Wat is het verschil in leren in de app en de cursus op locatie?

Het verschil zit ‘m in jouw wensen. Als je snel klaar wilt zijn, raden we de cursus op locatie aan. Kies voor de 1-daagse cursus waarbij je ‘s ochtends vroeg van 07:00 tot 14:30 les hebt en ‘s middags het examen maakt. Of ga voor de 2-daagse cursus: zondag les van 10:00 tot 18:00 en maandag van 07:00 tot 10:00. Daarna doe je het examen.  

Kies je voor de cursus in de app? Dan kun je wat meer de tijd nemen. Je leert op de momenten die voor jou uitkomen. Je krijgt bij deze optie geen les op locatie en je hebt ook geen docent die je de stof aanleert. De cursus via de app is iets goedkoper dan op locatie.

Zijn er tussendoor pauzes?

Tijdens de cursusdag zijn er voldoende pauzemomenten waarin je jezelf kunt opladen. Zo blijf je geconcentreerd en ontsnapt er geen belangrijke informatie aan jouw aandacht.

Hoe lang is mijn theorie geldig?

Het resultaat van je theorie-examen voor de auto, motor en scooter zijn anderhalf jaar geldig. Voor de taxi theorie is een positieve uitslag een jaar geldig. De teller begint te lopen op de dag dat je slaagt voor je theorie-examen.

Wat moet ik allemaal mee naar de cursus?

Buiten goede zin om te slagen en je ID kaart hoef je verder niks mee te nemen naar de cursus.