Onze geheime formule

Wil je je theorie-examen snel en met succes behalen? Theorie Snel Halen is dé sleutel tot succes! Met onze bewezen formule, zowel online als op locatie, bieden we een interactieve aanpak die leidt tot een indrukwekkende 97% slagingskans.

Man in rijdende auto die mobiele telefoon voor navigatie.

Over Ons

Bij Theorie Snel Halen staat jouw succes centraal. Met persoonlijke begeleiding, interactief leren en een buitengewone slagingskans van 97%, vormen onze instructeurs een toegewijd team dat je op elke bocht van je reis ondersteunt. Bij ons ben je geen nummer, maar een waardevol deel van onze community. Kies voor een bewezen succesverhaal. Kies voor Theorie Snel Halen!

Hoe het Werkt bij Theorie Snel Halen

Bij Theorie Snel Halen maken we het behalen van je theorie-examen een fluitje van een cent. Kies tussen een snelle, interactieve dagcursus op locatie of gemakkelijk online via onze handige app. Onze ervaren docenten zorgen ervoor dat de stof niet alleen begrijpelijk, maar ook leuk is!

  • Stap 1: Kies Jouw Leerwijze

Ga je voor de dynamiek van de dagcursus op locatie of de flexibiliteit van online leren via onze app? De keuze is aan jou!

  • Stap 2: Leer met Plezier

Onze enthousiaste docenten maken de theorie levendig en interessant. Geen saaie stof, maar begrijpelijke uitleg met een vleugje humor.

  • Stap 3: Geen Stress, Wel Succes

Met onze intensieve aanpak en persoonlijke begeleiding haal jij met vertrouwen je examen. Wij zijn er om je te ondersteunen, zelfs tot 200%!

Een gele taxi rijdt door een straat, met gebouwen en voetgangers op de achtergrond.

Ervaringen van onze klanten

Deze blije bestuurders scheurden door hun theorie-examen. Ze vertellen je graag over hun ervaring.

Download onze app

Leer in de vijfde versnelling met de Theorie Snel Halen-app. Al vanaf €25 ben jij klaar voor je theorie-examen.

  • Laagdrempelige manier van leren
  • Oefenen wanneer het jou uitkomt
  • Onderbouwde lesmethode

Download onze app

Leer in de vijfde versnelling met de Theorie Snel Halen-app. Al vanaf €25 ben jij klaar voor je theorie-examen.

  • Laagdrempelige manier van leren
  • Oefenen wanneer het jou uitkomt
  • Onderbouwde lesmethode

Te downloaden via

Online auto theorie app van Theorie Snel Halen

Veelgestelde vragen

Heb je meer vragen dan een nieuwsgierige peuter? Geen zorgen, we’ve got your back! Als je er toch nog niet uitkomt, roep dan onze klantenservice superhelden te hulp. Ze zijn erop getraind om zelfs de meest mysterieuze vragen te ontrafelen en je op weg te helpen! 🦸‍♂️🦸‍♀️💥

Wat is het verschil tussen een 1 Daagse en een 2 Daagse cursus?

De 1-daagse cursus is doordeweeks en begint om 07:00 uur en eindigt om 14:30 uur. Je hebt bij de 1-daagse theorie cursus alles op 1 dag dus volgt na de cursus het CBR examen. Bij de 2-daagse cursus, meestal op zondag/maandag, zal je de eerste dag les hebben van 10:00 uur tot 18:00 uur. Op de tweede dag heb je les van 07:00 uur tot 11:00 uur en wederom volgt dan na de cursus op de tweede dag het CBR examen. Bij de 2-daagse cursus heb je langer les en ook iets meer herhaling.

Moet ik zelf het theorie-examen aanvragen of doen jullie dat?

Wij doen dat. Dat zit in het pakket inbegrepen als je je aanmeldt voor de cursus met CBR-examen. Het enige wat je hoeft te doen, is ons machtigen. Wij karren daarna de rest.

Hoe kan ik me het beste voorbereiden op het auto theorie-examen?

Als je kiest voor de cursus op locatie, krijg je van ons het huiswerk toegestuurd. Dit is handig om door te lezen voordat de cursus start. Als je meer wilt voorbereiden, kun je de auto theorie oefenen met onze app. Kies je voor de online cursus? Dan heb je aan de app genoeg. Je hoeft geen dik boek door te lezen.

Hoe kan ik zo snel mogelijk theorie cursus met CBR examen reserveren?

Om zo snel mogelijk een theoriecursus met CBR examen te volgen raden wij aan om je aan te melden voor een datum die op de website onder ‘kleine kans’ staat. De plekken onder kleine kans zijn de meest recente data. Hiermee geef je aan dat je zo snel mogelijk wil, wij kunnen dan niet jouw voorkeursdatum garanderen, maar zullen je bij ieder vrijgekomen plekje berichten via Whatsapp met de vraag of je mee zou willen doen.  

Accepteren jullie ook creditcards?

Je kunt bij ons niet met een creditcard betalen.