Onze geheime formule

Wil je je theorie-examen snel en met succes behalen? Theorie Snel Halen is dé sleutel tot succes! Met onze bewezen formule, zowel online als op locatie, bieden we een interactieve aanpak die leidt tot een indrukwekkende 97% slagingskans.

Man in rijdende auto die mobiele telefoon voor navigatie.

Over Ons

Bij Theorie Snel Halen staat jouw succes centraal. Met persoonlijke begeleiding, interactief leren en een buitengewone slagingskans van 97%, vormen onze instructeurs een toegewijd team dat je op elke bocht van je reis ondersteunt. Bij ons ben je geen nummer, maar een waardevol deel van onze community. Kies voor een bewezen succesverhaal. Kies voor Theorie Snel Halen!

Hoe het Werkt bij Theorie Snel Halen

Bij Theorie Snel Halen maken we het behalen van je theorie-examen een fluitje van een cent. Kies tussen een snelle, interactieve dagcursus op locatie of gemakkelijk online via onze handige app. Onze ervaren docenten zorgen ervoor dat de stof niet alleen begrijpelijk, maar ook leuk is!

  • Stap 1: Kies Jouw Leerwijze

Ga je voor de dynamiek van de dagcursus op locatie of de flexibiliteit van online leren via onze app? De keuze is aan jou!

  • Stap 2: Leer met Plezier

Onze enthousiaste docenten maken de theorie levendig en interessant. Geen saaie stof, maar begrijpelijke uitleg met een vleugje humor.

  • Stap 3: Geen Stress, Wel Succes

Met onze intensieve aanpak en persoonlijke begeleiding haal jij met vertrouwen je examen. Wij zijn er om je te ondersteunen, zelfs tot 200%!

Een gele taxi rijdt door een straat, met gebouwen en voetgangers op de achtergrond.

Ervaringen van onze klanten

Deze blije bestuurders scheurden door hun theorie-examen. Ze vertellen je graag over hun ervaring.

Download onze app

Leer in de vijfde versnelling met de Theorie Snel Halen-app. Al vanaf €25 ben jij klaar voor je theorie-examen.

  • Laagdrempelige manier van leren
  • Oefenen wanneer het jou uitkomt
  • Onderbouwde lesmethode

Download onze app

Leer in de vijfde versnelling met de Theorie Snel Halen-app. Al vanaf €25 ben jij klaar voor je theorie-examen.

  • Laagdrempelige manier van leren
  • Oefenen wanneer het jou uitkomt
  • Onderbouwde lesmethode

Te downloaden via

Online auto theorie app van Theorie Snel Halen

Veelgestelde vragen

Heb je meer vragen dan een nieuwsgierige peuter? Geen zorgen, we’ve got your back! Als je er toch nog niet uitkomt, roep dan onze klantenservice superhelden te hulp. Ze zijn erop getraind om zelfs de meest mysterieuze vragen te ontrafelen en je op weg te helpen! 🦸‍♂️🦸‍♀️💥

Wat moet ik allemaal mee naar de cursus?

Buiten goede zin om te slagen en je ID kaart hoef je verder niks mee te nemen naar de cursus.

Wat is het verschil tussen een 1 Daagse en een 2 Daagse cursus?

De 1-daagse cursus is doordeweeks en begint om 07:00 uur en eindigt om 14:30 uur. Je hebt bij de 1-daagse theorie cursus alles op 1 dag dus volgt na de cursus het CBR examen. Bij de 2-daagse cursus, meestal op zondag/maandag, zal je de eerste dag les hebben van 10:00 uur tot 18:00 uur. Op de tweede dag heb je les van 07:00 uur tot 11:00 uur en wederom volgt dan na de cursus op de tweede dag het CBR examen. Bij de 2-daagse cursus heb je langer les en ook iets meer herhaling.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de herkansing?

Wanneer je gezakt bent, krijg je van ons een mailtje met daarin een link naar de website waar je je opnieuw kunt aanmelden. Als je bij ons eerder cursus plus CBR examen hebt gevolgd ontvang je 50 euro korting bij een tweede aanmelding. De korting wordt automatisch verrekend wanneer je hetzelfde e-mailadres gebruikt als bij de eerste aanmelding. 

Ik heb dyslectie, kan ik dan alsnog slagen voor mijn theorie examen?

Ook met dyslectie kun jij slagen voor het CBR theorie examen. Onze deskundige leraren zorgen ervoor dat de moeilijke vragen, lastige woorden en ingewikkelde zinnen van het examen op een begrijpelijke manier worden uitgelegd. Na het volgen van onze cursus weet je precies hoe je de examenvragen moet lezen. Daarnaast krijg je tijdens de cursus volop de gelegenheid om oefenexamens te maken, zodat jij met een zelfverzekerd gevoel het CBR-examen kunt afleggen. Daarnaast kun je ook een examen met extra tijd aanvragen.

Kan ik ook contant betalen?

Dit kan gedeeltelijk. De aanbetaling van 50 euro dient online betaald te worden bij het inschrijven. Het resterende bedrag betaal je bij ons op kantoor op de dag dat je naar de cursus komt. Dit kan zowel contant als met de pin.