Onze geheime formule

Wil je je theorie-examen snel en met succes behalen? Theorie Snel Halen is dé sleutel tot succes! Met onze bewezen formule, zowel online als op locatie, bieden we een interactieve aanpak die leidt tot een indrukwekkende 97% slagingskans.

Man in rijdende auto die mobiele telefoon voor navigatie.

Over Ons

Bij Theorie Snel Halen staat jouw succes centraal. Met persoonlijke begeleiding, interactief leren en een buitengewone slagingskans van 97%, vormen onze instructeurs een toegewijd team dat je op elke bocht van je reis ondersteunt. Bij ons ben je geen nummer, maar een waardevol deel van onze community. Kies voor een bewezen succesverhaal. Kies voor Theorie Snel Halen!

Hoe het Werkt bij Theorie Snel Halen

Bij Theorie Snel Halen maken we het behalen van je theorie-examen een fluitje van een cent. Kies tussen een snelle, interactieve dagcursus op locatie of gemakkelijk online via onze handige app. Onze ervaren docenten zorgen ervoor dat de stof niet alleen begrijpelijk, maar ook leuk is!

  • Stap 1: Kies Jouw Leerwijze

Ga je voor de dynamiek van de dagcursus op locatie of de flexibiliteit van online leren via onze app? De keuze is aan jou!

  • Stap 2: Leer met Plezier

Onze enthousiaste docenten maken de theorie levendig en interessant. Geen saaie stof, maar begrijpelijke uitleg met een vleugje humor.

  • Stap 3: Geen Stress, Wel Succes

Met onze intensieve aanpak en persoonlijke begeleiding haal jij met vertrouwen je examen. Wij zijn er om je te ondersteunen, zelfs tot 200%!

Een gele taxi rijdt door een straat, met gebouwen en voetgangers op de achtergrond.

Ervaringen van onze klanten

Deze blije bestuurders scheurden door hun theorie-examen. Ze vertellen je graag over hun ervaring.

Download onze app

Leer in de vijfde versnelling met de Theorie Snel Halen-app. Al vanaf €30 ben jij klaar voor je theorie-examen.

  • Hoge kwaliteit videocursus
  • Oefenen wanneer het jou uitkomt
  • Inclusief CBR oefenexamens

Te downloaden via

Online auto theorie app van Theorie Snel Halen

Veelgestelde vragen

Heb je meer vragen dan een nieuwsgierige peuter? Geen zorgen, we’ve got your back! Als je er toch nog niet uitkomt, roep dan onze klantenservice superhelden te hulp. Ze zijn erop getraind om zelfs de meest mysterieuze vragen te ontrafelen en je op weg te helpen! 🦸‍♂️🦸‍♀️💥

Wat is het verschil tussen een 1 Daagse en een 2 Daagse cursus?

De 1-daagse cursus is doordeweeks en begint om 07:00 uur en eindigt om 14:30 uur. Je hebt bij de 1-daagse theorie cursus alles op 1 dag dus volgt na de cursus het CBR examen. Bij de 2-daagse cursus, meestal op zondag/maandag, zal je de eerste dag les hebben van 10:00 uur tot 18:00 uur. Op de tweede dag heb je les van 07:00 uur tot 11:00 uur en wederom volgt dan na de cursus op de tweede dag het CBR examen. Bij de 2-daagse cursus heb je langer les en ook iets meer herhaling.

Mijn ID kaart is verlopen of beschadigd kan ik dan alsnog examen doen?

Op de dag van het CBR examen is het verplicht om een geldig identiteitsbewijs bij je te hebben. Dit kan een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Zonder een geldig identiteitsbewijs mag je niet deelnemen aan het examen. Daarnaast mag het identiteitsbewijs niet beschadigd of gescheurd zijn.

Krijg ik ook lunch?

Wij verzorgen geen lunch. We verkopen op de cursuslocatie wel drankjes, zoete snacks en tussendoortjes. Mocht je grotere trek hebben dan raden we je aan om dit mee te nemen. 

Hoe lang is mijn theorie geldig?

Het resultaat van je theorie-examen voor de auto, motor en scooter zijn anderhalf jaar geldig. Voor de taxi theorie is een positieve uitslag een jaar geldig. De teller begint te lopen op de dag dat je slaagt voor je theorie-examen.

Hoe kan ik jullie machtigen?

Ga in het menu naar het kopje “Machtigen” op onze website. Hier vindt je een uitgebreide handleiding voor het verlenen van machtiging.