Auto theoriecursus
In 1 dag op locatie
*Excl. CBR examen
vanaf €95*

Auto theoriecursus

In 1 dag op locatie

Je theorie haal je supersnel bij ons. Zodat jij op regenachtige dagen niet meer je fiets op hoeft of afhankelijk bent van het ov. Oefen je auto theorie nu op locatie.

*Excl. CBR examen vanaf €95*

Race door je theorie

Te weinig tijd, geen zin om te lezen of pas veel later plek bij het CBR
Allemaal redenen om het liefst je autotheorie zo snel mogelijk achter de rug te hebben
Daarom regelen wij je CBR-examen en haal je de theorie op een leuke, snelle en leerzame manier.

Lopende man gif animatie

Loopafstand van het CBR

‘s Ochtends leer je alles over het verkeer, ‘s middags loop je zelfverzekerd naar het CBR-examen.

Theorie docent die uitleg staat te geven

Gecertificeerde docenten

Nerveus, gehaast of juist gemotiveerd? Met meer dan 30 jaar ervaring geven onze docenten gericht les.

Checklist gif animatie

Kwalitatieve cursussen

Dankzij op wetenschap gebaseerde lesmethoden onthoud jij de theorie voor altijd.

Auto theorie-examen: 3 onderdelen, 30 minuten

Na onze auto theorie cursus weet jij wat je te wachten staat als je straks de zaal van het CBR instapt. Vol zelfvertrouwen beantwoord je in een halfuurtje alle vragen van de 3 onderdelen.

Verkeersbord

Gevaarherkenning

Je ziet een foto met een overstekend kind of een bal die ineens de straat op rolt. Bij elke vraag moet je beslissen wat je gaat doen: remmen, gas loslaten of niets. Je moet er 13 van de 25 goed hebben en krijgt 8 seconden per vraag de tijd.

Boek

Kennis

Wat betekent het verkeersbord met een gele ruit en witte rand? Je geeft ijdens dit onderdeel antwoord op meerkeuzevragen over alle verkeersregels. Je moet 10 van de 12 vragen goed hebben en hebt 8 minuten de tijd voor dit onderdeel.

Gloeilamp

Inzicht

Bij dit onderdeel word je getoetst of je alle verkeersregels op de juiste manier toepast. Bijvoorbeeld of je je dimlicht aan moet doen in de tunnel. Je moet 25 van de 28 vragen goed hebben en krijgt hiervoor 16 minten de tijd.

Leerlingen met hun rug naar de camera die theorie les volgen op locatie.

Dit is hoe de auto theorie cursus eruitziet

Kies voor een 1-daagse of 2-daagse cursus op locatie. Kies je voor het pakket met CBR-examen dan heb je bij de 1 daagse cursus het examen op dezelfde dag. Bij de 2-daagse cursus volgt het examen na de tweede cursusdag. Heb je zelf al een examen gereserveerd? Geen zorgen! Je hebt namelijk ook de mogelijkheid om je enkel aan te melden voor de cursus. Zo ziet de cursus eruit:

07:00 Start cursus
14:30 Eind cursus
CBR examen (alleen bij pakket 1)
10:00Start cursus 1e dag
18:00Eind cursus 1e dag
07:00

Start cursus 2e dag


11:00Eind cursus 2e dag

CBR examen (alleen bij pakket 1)

AUTOmatisch je theorie onthouden

In de theoriecursus op locatie krijg je klassikaal les van ervaren docenten met een flinke dosis humor. Je krijgt oefenvragen en uitleg, je ontdekt welke onderdelen je easy peasy vindt en waar je meer uitleg over wilt. Daarna maak je CBR-oefentoetsen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten tijdens het examen.

  • Interactieve lessen
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • 800+ cbr-oefenvragen
Leerlingen in klaslokaal die vragen stellen over de auto theorie.

Zo ziet de cursusdag eruit

🌅 We trappen lekker vroeg af! Onze topdocenten maken de stof zo boeiend dat je het niet snel zult vergeten 🧠🤓. Tijdens de cursus pakken we niet alleen kennis, maar ook uitdagende oefenvragen uit eerdere auto theorie-examens aan! 💡🚗 En dat is niet alles! Na het doornemen van de vragen, worden de CBR oefenvragen uitvoerig besproken door de docent 🗣️. Waarom? Om jouw eventuele zwakke punten bloot te leggen. Zo kun je gericht oefenen en al je vragen stellen voor een nog betere voorbereiding op het examen! 📚✅

Kortom, samen zetten we alles op alles zodat jij vol vertrouwen aan het CBR examen begint. Tijdens de cursus zijn er genoeg pauzes om even bij te tanken 💆‍♂️💆‍♀️. Zo blijf je gefocust en ontsnapt geen enkel belangrijk detail aan jouw aandacht! 👀💪

Ondanks dat alle benodigde info tijdens de cursusdag wordt behandeld, kan het nooit kwaad om extra goed voorbereid te zijn. Immers, een goede voorbereiding is het halve werk! Met onze huiswerk app kun je de stof nóg beter begrijpen en ben je de rest een stap voor. Je krijgt voor de cursus ook een PDF en video die je kunt doornemen. En wil je bij de theorie-titanen horen die in één keer slagen? Oefen dan vooraf ook de auto theorie via onze app! 📖📱

Nog wat extra tips:

📘 Geen zwaar theorieboek nodig

⏸️ Genoeg pauzes tussendoor

🚀 Leren op volle snelheid!

Lopende man gif animatie

Loopafstand van het CBR

‘s Ochtends leer je alles over het verkeer, ‘s middags loop je zelfverzekerd naar het CBR-examen.

Theorie docent die uitleg staat te geven

Gecertificeerde docenten

Nerveus, gehaast of juist gemotiveerd? Met meer dan 30 jaar ervaring geven onze docenten gericht les.

Checklist gif animatie

Kwalitatieve cursussen

Dankzij op wetenschap gebaseerde lesmethoden onthoud jij de theorie voor altijd.

97% van de cursisten slaagt!

In 1 dag je theoriebewijs op zak. 97% van de cursisten lukt het. Jou toch ook?

97%

Theorie Snel Halen

85%

Andere aanbieders

*CBR Uitslagen examen 2021 rapport

Vind ons op 3 locaties

Voor nu 3 locaties,
maar binnenkort
volgen er meer.
Stay tuned!

Theorie Snel Halen

Theorie Snel Halen

5.0
Theorie Snel Halen

Theorie Snel Halen

4.9

Ervaringen van onze klanten

Deze blije bestuurders scheurden door hun theorie-examen. Ze vertellen je graag over hun ervaring.

Ontmoet onze theorie-titanen

 Waarom deze helden zo staan te stralen? Ze hadden 0 fouten op hun examen! Dat kun jij ook behalen.   

 

🏆 Leer alle theorie 

🏆 Oefen met 800 vragen uit vorige examens 

🏆 Herhaal, herhaal, herhaal zodat je de stof kunt dromen 

Compilatie van acht foto's van net geslaagde theorie examen kandidaten voor het CBR gebouw.Confetti en verschillende verkeersborden.

Veelgestelde vragen

Heb je meer vragen dan een nieuwsgierige peuter? Geen zorgen, we’ve got your back! Als je er toch nog niet uitkomt, roep dan onze klantenservice superhelden te hulp. Ze zijn erop getraind om zelfs de meest mysterieuze vragen te ontrafelen en je op weg te helpen! 🦸‍♂️🦸‍♀️💥

Kan ik ook een examen met extra tijd aanvragen?

Dit is mogelijk. Je dient dit wel direct na het aanmelden bij ons aan te geven via de telefoon of via onze Whatsapp zodat we hier rekening mee kunnen houden bij het inboeken van jouw examen. Let wel op: een examen met extra tijd kost wel €15,- meer, voor de extra kosten ontvang je van ons een betaallink.

Ik heb dyslectie, kan ik dan alsnog slagen voor mijn theorie examen?

Ook met dyslectie kun jij slagen voor het CBR theorie examen. Onze deskundige leraren zorgen ervoor dat de moeilijke vragen, lastige woorden en ingewikkelde zinnen van het examen op een begrijpelijke manier worden uitgelegd. Na het volgen van onze cursus weet je precies hoe je de examenvragen moet lezen. Daarnaast krijg je tijdens de cursus volop de gelegenheid om oefenexamens te maken, zodat jij met een zelfverzekerd gevoel het CBR-examen kunt afleggen. Daarnaast kun je ook een examen met extra tijd aanvragen.

Wat is het verschil in leren in de app en de cursus op locatie?

Het verschil zit ‘m in jouw wensen. Als je snel klaar wilt zijn, raden we de cursus op locatie aan. Kies voor de 1-daagse cursus waarbij je ‘s ochtends vroeg van 07:00 tot 14:30 les hebt en ‘s middags het examen maakt. Of ga voor de 2-daagse cursus: zondag les van 10:00 tot 18:00 en maandag van 07:00 tot 10:00. Daarna doe je het examen.  

Kies je voor de cursus in de app? Dan kun je wat meer de tijd nemen. Je leert op de momenten die voor jou uitkomen. Je krijgt bij deze optie geen les op locatie en je hebt ook geen docent die je de stof aanleert. De cursus via de app is iets goedkoper dan op locatie.

Wat moet ik allemaal mee naar de cursus?

Buiten goede zin om te slagen en je ID kaart hoef je verder niks mee te nemen naar de cursus.

Hoe kan ik zo snel mogelijk theorie cursus met CBR examen reserveren?

Om zo snel mogelijk een theoriecursus met CBR examen te volgen raden wij aan om je aan te melden voor een datum die op de website onder ‘kleine kans’ staat. De plekken onder kleine kans zijn de meest recente data. Hiermee geef je aan dat je zo snel mogelijk wil, wij kunnen dan niet jouw voorkeursdatum garanderen, maar zullen je bij ieder vrijgekomen plekje berichten via Whatsapp met de vraag of je mee zou willen doen.