Taxi theorie
op locactie

*Excl. CBR examen
vanaf €150*

Taxi theoriecursus

In 1 of 2 dagen op locatie

Je taxi theorie haal je supersnel bij ons. Zodat jij vlot de weg op kunt als een zelfverzekerde chauffeur die alle verkeersregels feilloos kent. Oefen je taxi theorie nu op locatie.

*Excl. CBR examen vanaf €150*

Wil jij snel je taxipas halen?

Tijdsgebrek, geen zin in lange teksten, of een lange wachttijd bij het CBR. Stuk voor stuk redenen waarom je het liefst zo snel mogelijk je theorie achter de rug wilt hebben. Bij ons kun je rekenen op een vlot geregeld CBR-examen en oefen je de theorie op een leuke, snelle en leerzame manier.

Lopende man gif animatie

Loopafstand van het CBR

‘s Ochtends leer je alles over het verkeer, ‘s middags loop je zelfverzekerd naar het CBR-examen.

Theorie docent die uitleg staat te geven

Gecertificeerde docenten

Nerveus, gehaast of juist gemotiveerd? Met meer dan 30 jaar ervaring geven onze docenten gericht les.

Checklist gif animatie

Kwalitatieve cursussen

Dankzij op wetenschap gebaseerde lesmethoden onthoud jij de theorie voor altijd.

 Hoe ziet het taxi theorie examen eruit?

Het theorie-examen voor de taxi bestaat uit twee onderdelen, namelijk verkeersregels en procedures taxi. Voor beide onderdelen moet je een voldoende halen wil je slagen voor het CBR examen. In totaal krijg je 40 vragen, waarvan je er minimaal 32 goed moet beantwoorden. Voor het theorie-examen heb je 60 minuten de tijd. 

Verkeersbord

Verkeersregels

Ken jij alle verkeersregels? Tijdens dit onderdeel moet je alle regels kunnen benoemen.

Boek

Procedures taxi

Dit onderdeel gaat over de gewenste houding en gedrag en over communicatie met de klant en hulpdiensten.

Leerlingen met hun rug naar de camera die theorie les volgen op locatie.

Verloop van de dag

Kies voor een 1-daagse of 2-daagse cursus op locatie. Kies je voor het pakket met CBR-examen dan heb je bij de 1 daagse cursus het examen op dezelfde dag. Bij de 2-daagse cursus volgt het examen na de tweede cursusdag. Heb je zelf al een examen gereserveerd? Geen zorgen! Je hebt namelijk ook de mogelijkheid om je enkel aan te melden voor de cursus. Zo ziet de cursus eruit:

07:00Start cursus
15:00Eind cursus

CBR examen (alleen bij pakket 1)


15:00Start cursus 1e dag
20:00Eind cursus 1e dag
07:00

Start cursus 2e dag


11:00Eind cursus 2e dag

CBR examen (alleen bij pakket 1)

Taxi theorie-examen oefenen

Dankzij onze cursus zal het taxi theorie-examen een fluitje van een cent zijn. Onze docenten richten zich tijdens de cursus namelijk volledig op de examenvoorbereiding voor de taxi theorie. Bovendien worden de examens uitvoerig doorgenomen en worden eventuele vragen uitgebreid behandeld. Het theorie examen is na het volgen van de cursus eenvoudig te halen, hierdoor kun je snel de weg op als taxichauffeur! 

Leerlingen in klaslokaal die vragen stellen over de auto theorie.

Zo ziet de cursusdag eruit

🚖 Allereerst wordt de taxi theorie volledig klassikaal behandeld en uitgelegd! Met visuele hulpmiddelen die bijna van het scherm afspatten en herhalingen die zelfs een papegaai jaloers maken, zorgen onze docenten ervoor dat de theorie bij jou blijft hangen als kauwgom in je haar! 🦜💥

Vervolgens mag jij je eigen hersenspinsels loslaten op CBR oefenvragen voor de taxi theorie. Na het afronden van deze oefen-examens worden alle vragen klassikaal doorgenomen. Waarom? Zodat jij glashelder weet waar jouw eventuele zwakke plekken zitten, om je zo nóg beter voor te bereiden op het examen! 🤓🚀

In totaal gaan we door meer dan twee honderd CBR oefenvragen heen, zodat elk examenonderwerp als voorbijkomt, en jij vol zelfvertrouwen het CBR examen tegemoet gaat! 🍽️📝

Tijdens de cursusdag zijn er tussendoor genoeg pauzemomenten waarin je jezelf kunt opladen. Zo blijf je gefocust als een uil en ontsnapt er geen belangrijke info aan jouw aandacht! 🦉🔍

Na onze cursus ben jij in no-time klaar om als de nieuwe taxi baas van de weg rond te cruisen als trotse taxichauffeur! 🤴👸🚖

Dit moet je nog meer weten:

📘 Geen theorieboek nodig

⏸️ Genoeg pauzes voor wat rust

🚀 Je leert in ultra-snelheid! 🛸💨

Lopende man gif animatie

Loopafstand van het CBR

‘s Ochtends leer je alles over het verkeer, ‘s middags loop je zelfverzekerd naar het CBR-examen.

Theorie docent die uitleg staat te geven

Gecertificeerde docenten

Nerveus, gehaast of juist gemotiveerd? Met meer dan 30 jaar ervaring geven onze docenten gericht les.

Checklist gif animatie

Kwalitatieve cursussen

Dankzij op wetenschap gebaseerde lesmethoden onthoud jij de theorie voor altijd.

97% van de cursisten slaagt!

In 1 dag je theoriebewijs op zak. 97% van de cursisten lukt het. Jou toch ook?

97%

Theorie Snel Halen

85%

Andere aanbieders

*CBR Uitslagen examen 2021 rapport

Vind ons op 3 locaties

Voor nu 3 locaties,
maar binnenkort
volgen er meer.
Stay tuned!

Theorie Snel Halen

Theorie Snel Halen

5.0
Theorie Snel Halen

Theorie Snel Halen

4.9

Ervaringen van onze klanten

Deze blije bestuurders scheurden door hun theorie-examen. Ze vertellen je graag over hun ervaring.

Ontmoet onze theorie-titanen

Waarom deze helden zo staan te stralen? Ze hadden 0 fouten op hun examen! Dat kun jij ook behalen.

  • Leer alle theorie.
  • Oefen met 800 vragen uit vorige examens.
  • Herhaal, herhaal, herhaal zodat je de stof kunt dromen.
Compilatie van acht foto's van net geslaagde theorie examen kandidaten voor het CBR gebouw.Confetti en verschillende verkeersborden.

Veelgestelde vragen

Heb je meer vragen dan een nieuwsgierige peuter? Geen zorgen, we’ve got your back! Als je er toch nog niet uitkomt, roep dan onze klantenservice superhelden te hulp. Ze zijn erop getraind om zelfs de meest mysterieuze vragen te ontrafelen en je op weg te helpen! 🦸‍♂️🦸‍♀️💥

Kan ik ook een examen met extra tijd aanvragen?

Dit is mogelijk. Je dient dit wel direct na het aanmelden bij ons aan te geven via de telefoon of via onze Whatsapp zodat we hier rekening mee kunnen houden bij het inboeken van jouw examen. Let wel op: een examen met extra tijd kost wel €15,- meer, voor de extra kosten ontvang je van ons een betaallink.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de herkansing?

Wanneer je gezakt bent, krijg je van ons een mailtje met daarin een link naar de website waar je je opnieuw kunt aanmelden. Als je bij ons eerder cursus plus CBR examen hebt gevolgd ontvang je 50 euro korting bij een tweede aanmelding. De korting wordt automatisch verrekend wanneer je hetzelfde e-mailadres gebruikt als bij de eerste aanmelding. 

Wat is het verschil tussen een 1 Daagse en een 2 Daagse cursus?

De 1-daagse cursus is doordeweeks en begint om 07:00 uur en eindigt om 14:30 uur. Je hebt bij de 1-daagse theorie cursus alles op 1 dag dus volgt na de cursus het CBR examen. Bij de 2-daagse cursus, meestal op zondag/maandag, zal je de eerste dag les hebben van 10:00 uur tot 18:00 uur. Op de tweede dag heb je les van 07:00 uur tot 11:00 uur en wederom volgt dan na de cursus op de tweede dag het CBR examen. Bij de 2-daagse cursus heb je langer les en ook iets meer herhaling.

Zijn er tussendoor pauzes?

Tijdens de cursusdag zijn er voldoende pauzemomenten waarin je jezelf kunt opladen. Zo blijf je geconcentreerd en ontsnapt er geen belangrijke informatie aan jouw aandacht.

Wat houden de termen “klein”, “redelijk” of “groot” in op de website?

Tijdens het inschrijven kan jij theoriecursussen filteren op de volgende drie termen: “klein”, “redelijk” of “groot”. De termen geven aan hoeveel kans jij maakt om daadwerkelijk een reservering te krijgen bij het CBR voor het theorie-examen, aansluitend op jouw aangegeven “voorkeursdatum”. Hoe dichterbij de datum hoe moeilijker het is om een examen plekje te vinden bij het CBR. Gezien wij afhankelijk zijn van de beschikbare plekken bij het CBR kunnen wij helaas geen enkele datum 100% garanderen. Maar geen zorgen!, mochten we geen plekje kunnen vinden op jouw voorkeursdatum dan zullen we altijd met jou overleggen en een voor jou passend alternatief vinden.