Wie zijn wij? 😊🚀

Hey jij daar! Bij Theorie Snel Halen, zoals de naam al zegt, bieden wij jou de snelweg naar een geslaagd theorie-examen aan. Wij geloven niet dat je urenlang in een stoffig boek moet zwoegen of eindeloze e-learnings moet doorspitten om je theorie te halen. 🏁 Stap in de driver’s seat en rijd moeiteloos naar jouw theoriecertificaat. 🚗💨

Vijf mensen die naast elkaar staan en blij voor zich uit kijken.

Wat Wij Doen 📚✨

Bij Theorie Snel Halen draait alles om een persoonlijke en simpele aanpak die verder gaat dan je standaard theorieles. Onze ervaren instructeurs zijn als een pitcrew voor jouw kennis. We brengen de theorie op een gemakkelijke en speelse manier over. We combineren video’s 🎥 met realistische situaties 🚦 en interactieve quizzen 🧠 om de stof te laten crashen 💥 in jouw brein.

Jij krijgt niet alleen kennis, maar ook het zelfvertrouwen om te slagen. We oefenen met echte examenvragen 📝 en geven persoonlijke feedback 🗣, zodat je precies weet waar je parkeert 🅿️. Daarnaast bieden we handige tips en tricks om het examen met 100 k/m per uur te halen. 🌟

Lopende man gif animatie

Loopafstand van het CBR

‘s Ochtends leer je alles over het verkeer, ‘s middags loop je zelfverzekerd naar het CBR-examen.

Theorie docent die uitleg staat te geven

Gecertificeerde docenten

Nerveus, gehaast of juist gemotiveerd? Met meer dan 30 jaar ervaring geven onze docenten gericht les.

Checklist gif animatie

Kwalitatieve cursussen

Dankzij op wetenschap gebaseerde lesmethoden onthoud jij de theorie voor altijd.

Waarom Ons Kiezen? 🌈🏆

Bij Theorie Snel Halen gaan we verder dan enkel lesgeven; wij creëren een leeravontuur vol energie en plezier. Hier zijn een paar redenen waarom je voor ons zou moeten kiezen:

  • Gegarandeerd Slagen: Met een indrukwekkende slagingskans van 97 procent bieden wij een bewezen pad naar succes.
  • Supersnelle Cursussen: Geen tijd te verliezen? Onze intensieve cursussen bereiden je in één dag voor op het theorie-examen.
  • Leerplezier Gegarandeerd: Leren is leuk bij ons! Onze instructeurs brengen de stof tot leven met interactieve oefeningen en levendige voorbeelden.
  • Persoonlijke Begeleiding: Wij geven jou de aandacht die je verdient. Met kleine klassen en persoonlijke feedback weet je precies waar je staat.
  • Expertise en Ervaring: Ons team van instructeurs en theorie-tovenaars heeft de kennis en ervaring om jou naar succes te leiden.
  • Vertrouwen en Zelfverzekerdheid: Wij rusten je uit met niet alleen kennis, maar ook het zelfvertrouwen om met gemak door het examen te gaan.
Blije personen op kantoor die elkaar een high 5 geven.

Ontmoet het team

Theorie trainer Kris Theorie Snel Halen

Kris

Met jarenlange ervaring als rijinstructeur en docent is Kris een wandelende encyclopedie op het gebied van theorie. Of het nu gaat om auto’s, motoren, scooters, taxi’s of raketten naar de maan, Kris heeft altijd het juiste antwoord paraat. In maar liefst drie talen weet Kris de theorie op humoristische wijze over te brengen aan zijn leerlingen. Wat zijn vrije tijd betreft… Tja, laten we zeggen dat Kris het idee van ontspanning net zo zeldzaam vindt als een parkeerplaats in de binnenstad. Deze man is werkelijk altijd aan het werk. Hij lijkt altijd achter het stuur van kennis te zitten, met zijn voet op het gaspedaal van toewijding!

Catchphrase: ‘Vergeet alles wat je tot nu toe geleerd hebt.’

Met jarenlange ervaring als rijinstructeur en docent is Kris een wandelende encyclopedie op het gebied van theorie. Of het nu gaat om auto’s, motoren, scooters, taxi’s of raketten naar de maan, Kris heeft altijd het juiste antwoord paraat. In maar liefst drie talen weet Kris de theorie op humoristische wijze over te brengen aan zijn leerlingen. Wat zijn vrije tijd betreft… Tja, laten we zeggen dat Kris het idee van ontspanning net zo zeldzaam vindt als een parkeerplaats in de binnenstad. Deze man is werkelijk altijd aan het werk. Hij lijkt altijd achter het stuur van kennis te zitten, met zijn voet op het gaspedaal van toewijding! Catchphrase: ‘Vergeet alles wat je tot nu toe geleerd hebt.’

Theorie trainer Karan Theorie Snel Halen

Karan

Karan, onze theorie tovenaar, heeft het vakmanschap zeker niet van een vreemde. Hoe zat het ook alweer met die appel en die boom? Afijn doet er ook niet toe wat belangrijk is voor jou om te weten over Karan is het volgende; door de manier waarop hij lesgeeft vergeet jij de theorie echt nooit meer! Naast het geven van theorie lessen is hij ook altijd bezig met het verbeteren en updaten van de lesstof.  Hij bewaakt de kwaliteit, zodat jij het beste onderwijs krijgt. En dan nu een minder belangrijk iets maar wat je we alsnog graag vertellen, simpelweg omdat het grappig is, namelijk; Karan, is een introvert. Ja, je leest het goed. En nu vraag je je misschien af, hoe kan hij dan voor de klas staan? Daar hebben wij in het team ook onze vraagtekens bij… Is hij soms gedwongen? Misschien vindt hij het stiekem toch wel leuk? Het zal altijd een mysterie blijven, en om heel eerlijk te zijn, zolang Karan les blijft geven en al die leerlingen moeiteloos over de streep trekt vinden wij het allemaal best. En tot slot fun fact: (niet) geheel tegen zijn zin in geeft hij soms ook les in het Punjabi, maar laten we dat tussen ons houden.

Catchphrase: ‘Ik spreek geen Punjabi.’

Karan, onze theorie tovenaar, heeft het vakmanschap zeker niet van een vreemde. Hoe zat het ook alweer met die appel en die boom? Afijn doet er ook niet toe wat belangrijk is voor jou om te weten over Karan is het volgende; door de manier waarop hij lesgeeft vergeet jij de theorie echt nooit meer! Naast het geven van theorie lessen is hij ook altijd bezig met het verbeteren en updaten van de lesstof.  Hij bewaakt de kwaliteit, zodat jij het beste onderwijs krijgt. En dan nu een minder belangrijk iets maar wat je we alsnog graag vertellen, simpelweg omdat het grappig is, namelijk; Karan, is een introvert. Ja, je leest het goed. En nu vraag je je misschien af, hoe kan hij dan voor de klas staan? Daar hebben wij in het team ook onze vraagtekens bij… Is hij soms gedwongen? Misschien vindt hij het stiekem toch wel leuk? Het zal altijd een mysterie blijven, en om heel eerlijk te zijn, zolang Karan les blijft geven en al die leerlingen moeiteloos over de streep trekt vinden wij het allemaal best. En tot slot fun fact: (niet) geheel tegen zijn zin in geeft hij soms ook les in het Punjabi, maar laten we dat tussen ons houden. Catchphrase: ‘Ik spreek geen Punjabi.’

IT Dushant Theorie Snel Halen

Dushant

Dushant ofwel ‘The prodigal son’, waarom vraag je je nu af? Ondanks zijn inspanningen om niet in de voetsporen van zijn vader en broer te treden, is hij bij Theorie Snel Halen uitgegroeid tot een onmisbare schakel in het succes van TSH. Dushant heeft, evenals zijn collega Irina, nog geen enkel rijbewijs weten te bemachtigen. Dit is echter niet te wijten aan onkunde, maar aan zijn nobele zelfopoffering voor het grotere goed van Theorie Snel Halen en hun leerlingen. Dushant houdt zich achter de schermen….. heel veel beeldschermen….. echt heel veel, ook bezig met ontwikkeling van de app en andere cruciale IT zaken waar deze content schrijver duidelijk te weinig vanaf weet.

Catchphrase: ‘Ik werk hier niet eens.’

Dushant ofwel ‘The prodigal son’, waarom vraag je je nu af? Ondanks zijn inspanningen om niet in de voetsporen van zijn vader en broer te treden, is hij bij Theorie Snel Halen uitgegroeid tot een onmisbare schakel in het succes van TSH. Dushant heeft, evenals zijn collega Irina, nog geen enkel rijbewijs weten te bemachtigen. Dit is echter niet te wijten aan onkunde, maar aan zijn nobele zelfopoffering voor het grotere goed van Theorie Snel Halen en hun leerlingen. Dushant houdt zich achter de schermen….. heel veel beeldschermen….. echt heel veel, ook bezig met ontwikkeling van de app en andere cruciale IT zaken waar deze content schrijver duidelijk te weinig vanaf weet. Catchphrase: ‘Ik werk hier niet eens.’

Manager Nuno Julian Theorie Snel Halen

Julian

Julian, onze manager zorgt er moeiteloos voor dat dit tienkoppige team van mensen hun werk niet alleen tot hun beste kunde gedaan krijgen, maar daarnaast ook leuk vinden en blijven vinden. Hoe doet hij dat? Simpelweg door altijd te zoeken naar verbinding en oprecht betrokken te zijn bij zijn team. We zullen toegeven dat het in zijn geval ook wel helpt dat hij communicatief zo sterk is waardoor niemand het ooit met hem oneens kan zijn, zelfs als we het zouden proberen. We vermoeden dat hij stiekem een cursus “Overtuigende Communicatie voor Managers” heeft gevolgd bij Professor X. Dit laatste is natuurlijk niet waar, maar we kunnen uiteraard niet alleen positief zijn over onze manager, want dat is simpelweg niet cool. Julian vervult niet alleen de rol van leidinggevende, maar als manager bedrijfsvoering is hij ook voortdurend betrokken bij de ontwikkeling en groei van TSH. Fun fact: Julian is niet alleen ‘baas baas’ hij is ook brommer baas. Ja, je leest het goed, onze manager kun je zelfs in de klas tegenkomen. Je weet nooit wanneer hij zijn cape afneemt en zijn marker tevoorschijn haalt!

Catchphrase: ‘Hoe gaat het hier?’

Julian, onze manager zorgt er moeiteloos voor dat dit tienkoppige team van mensen hun werk niet alleen tot hun beste kunde gedaan krijgen, maar daarnaast ook leuk vinden en blijven vinden. Hoe doet hij dat? Simpelweg door altijd te zoeken naar verbinding en oprecht betrokken te zijn bij zijn team. We zullen toegeven dat het in zijn geval ook wel helpt dat hij communicatief zo sterk is waardoor niemand het ooit met hem oneens kan zijn, zelfs als we het zouden proberen. We vermoeden dat hij stiekem een cursus “Overtuigende Communicatie voor Managers” heeft gevolgd bij Professor X. Dit laatste is natuurlijk niet waar, maar we kunnen uiteraard niet alleen positief zijn over onze manager, want dat is simpelweg niet cool. Julian vervult niet alleen de rol van leidinggevende, maar als manager bedrijfsvoering is hij ook voortdurend betrokken bij de ontwikkeling en groei van TSH. Fun fact: Julian is niet alleen ‘baas baas’ hij is ook brommer baas. Ja, je leest het goed, onze manager kun je zelfs in de klas tegenkomen. Je weet nooit wanneer hij zijn cape afneemt en zijn marker tevoorschijn haalt! Catchphrase: ‘Hoe gaat het hier?’

Klantenservice en contentschrijver Irina Theorie Snel Halen

Irina

Irina, die zich behoorlijk ongemakkelijk voelt bij het schrijven van dit stukje over zichzelf, heeft toch de moed verzameld, want laten we eerlijk zijn, zo’n leeg stuk tekst is als een lege plek in een puzzel – gewoon niet compleet. Samen met Sakina draagt ze de verantwoordelijkheid voor de klantenservice en planning. Haar lichte, maar zeer aanwezige neiging tot perfectionisme komt goed van pas in haar werk, vooral bij de planning. Leerlingen helpen en cursussen inplannen kan ze inmiddels wel dromend doen. Dus daarom mag ze nu ook haar ei kwijt in het creëren van content. En zeg nou zelf, maakt dat jullie blij of heel blij?, haarzelf in ieder geval wel.

Catchphrase: ‘Is het al vrijdag?’ 

Irina, die zich behoorlijk ongemakkelijk voelt bij het schrijven van dit stukje over zichzelf, heeft toch de moed verzameld, want laten we eerlijk zijn, zo’n leeg stuk tekst is als een lege plek in een puzzel – gewoon niet compleet. Samen met Sakina draagt ze de verantwoordelijkheid voor de klantenservice en planning. Haar lichte, maar zeer aanwezige neiging tot perfectionisme komt goed van pas in haar werk, vooral bij de planning. Leerlingen helpen en cursussen inplannen kan ze inmiddels wel dromend doen. Dus daarom mag ze nu ook haar ei kwijt in het creëren van content. En zeg nou zelf, maakt dat jullie blij of heel blij?, haarzelf in ieder geval wel. Catchphrase: ‘Is het al vrijdag?’ 

Faciliteiten manager Erdinc Theorie Snel Halen

Erdinc

Erdinc houdt de toko en de wielen draaiende. Binnen het team zorgt hij ervoor dat de koelkasten altijd goed gevuld zijn, dat je een overvloed aan verschillende snacks en tussendoortjes hebt om uit te kiezen, en dat je altijd op tijd aankomt voor je CBR-examen. Nu, laten we even eerlijk zijn: heeft hij ooit een leerling per ongeluk bij het CBR achtergelaten? Ja, dat is een keer gebeurd. Maar heeft hij daarvan geleerd zodat het nooit meer zou gebeuren? Nee, het gebeurt dagelijks dus wie weet ben jij zijn volgende slachtoffer. Oké, oké grapje dat is niet waar, het was echt maar eenmalig en no worries we herinneren hem er nog heel vaak aan. Ondanks onze plagerijen blijft Erdinc een vriendelijke goedzak die ook nog eens heerlijke tosti’s maakt. Lichtelijk frustrerend voor ons, maar wel heel fijn voor jullie!

Catchphrase: ‘Is iedereen van Alkmaar aanwezig?’

Erdinc houdt de toko en de wielen draaiende. Binnen het team zorgt hij ervoor dat de koelkasten altijd goed gevuld zijn, dat je een overvloed aan verschillende snacks en tussendoortjes hebt om uit te kiezen, en dat je altijd op tijd aankomt voor je CBR-examen. Nu, laten we even eerlijk zijn: heeft hij ooit een leerling per ongeluk bij het CBR achtergelaten? Ja, dat is een keer gebeurd. Maar heeft hij daarvan geleerd zodat het nooit meer zou gebeuren? Nee, het gebeurt dagelijks dus wie weet ben jij zijn volgende slachtoffer. Oké, oké grapje dat is niet waar, het was echt maar eenmalig en no worries we herinneren hem er nog heel vaak aan. Ondanks onze plagerijen blijft Erdinc een vriendelijke goedzak die ook nog eens heerlijke tosti’s maakt. Lichtelijk frustrerend voor ons, maar wel heel fijn voor jullie! Catchphrase: ‘Is iedereen van Alkmaar aanwezig?’

Grijze achtergrond met oranje vraagteken in het midden.

Sakina

Sakina, onze klantenservicekoningin, draagt deze titel niet zomaar. Ze heeft hem echt verdiend, en nee niet omdat ze hem geërfd heeft, want laten we eerlijk zijn, dat zou een beetje vreemd zijn. Nee, Sakina heeft deze titel verdiend door klant na klant op een geweldige manier te helpen. Of je nu een eenvoudige vraag hebt of een complexe uitdaging, niets lijkt haar uit het veld te slaan. Sakina zet zich in om ervoor te zorgen dat alles wordt geregeld. Haar onmetelijke geduld en begrip heeft ze waarschijnlijk thuis opgepikt, waar ze een liefdevolle moeder is voor haar drie meiden. Ik bedoel we weten allemaal hoe ontzettend leuk maar ook veeleisend kleintjes kunnen zijn.  Dus om het zacht uit te drukken, we zijn enorm blij dat je Sakina aan de telefoon krijgt, want geen enkele vraag is voor haar te veel. We durven zelfs nog een stap verder te gaan en te zeggen: als we haar konden klonen, zouden we dat doen, want geef nou toe, wie wil er nu niet echt gehoord worden en met een glimlach geholpen worden?

Catchphrase: ‘Beschouw het als geregeld!’

Sakina, onze klantenservicekoningin, draagt deze titel niet zomaar. Ze heeft hem echt verdiend, en nee niet omdat ze hem geërfd heeft, want laten we eerlijk zijn, dat zou een beetje vreemd zijn. Nee, Sakina heeft deze titel verdiend door klant na klant op een geweldige manier te helpen. Of je nu een eenvoudige vraag hebt of een complexe uitdaging, niets lijkt haar uit het veld te slaan. Sakina zet zich in om ervoor te zorgen dat alles wordt geregeld. Haar onmetelijke geduld en begrip heeft ze waarschijnlijk thuis opgepikt, waar ze een liefdevolle moeder is voor haar drie meiden. Ik bedoel we weten allemaal hoe ontzettend leuk maar ook veeleisend kleintjes kunnen zijn.  Dus om het zacht uit te drukken, we zijn enorm blij dat je Sakina aan de telefoon krijgt, want geen enkele vraag is voor haar te veel. We durven zelfs nog een stap verder te gaan en te zeggen: als we haar konden klonen, zouden we dat doen, want geef nou toe, wie wil er nu niet echt gehoord worden en met een glimlach geholpen worden? Catchphrase: ‘Beschouw het als geregeld!’

Contentschrijver en Sales medewerker Mike Theorie Snel Halen

Mike

Na zijn stage op het gebied van marketing is Mike bij ons blijven plakken, en eerlijk gezegd zijn we daar ontzettend blij mee. Hij heeft een indrukwekkende prestatie geleverd door de sociale media kanalen van TSH naar nieuwe hoogten te tillen. Tegenwoordig zet hij zich net zo ijverig in om de partnerrelaties met de rijscholen te onderhouden en versterken. Als je nog op zoek bent naar een rijschool, dan ben je bij Mike aan het juiste adres. Hij kent vrijwel alle uithoeken en kan je moeiteloos koppelen aan een van onze partners. Het enige wat je moet doen, is hem op een van zijn talloze telefoons te pakken krijgen. Tja, wat zullen we zeggen, Mike houdt van contact maken en ook veel van praten. En als we ‘veel’ zeggen, bedoelen we kapot veel. Gelukkig voor ons is het niet wezenloos geklets. Nee Mike toont altijd oprechte interesse, en als dat niet het geval is, dan verdient hij in ieder geval een Oscar voor acteerwerk!

Catchphrase: ‘Heb je al een rijschool?’

Na zijn stage op het gebied van marketing is Mike bij ons blijven plakken, en eerlijk gezegd zijn we daar ontzettend blij mee. Hij heeft een indrukwekkende prestatie geleverd door de sociale media kanalen van TSH naar nieuwe hoogten te tillen. Tegenwoordig zet hij zich net zo ijverig in om de partnerrelaties met de rijscholen te onderhouden en versterken. Als je nog op zoek bent naar een rijschool, dan ben je bij Mike aan het juiste adres. Hij kent vrijwel alle uithoeken en kan je moeiteloos koppelen aan een van onze partners. Het enige wat je moet doen, is hem op een van zijn talloze telefoons te pakken krijgen. Tja, wat zullen we zeggen, Mike houdt van contact maken en ook veel van praten. En als we ‘veel’ zeggen, bedoelen we kapot veel. Gelukkig voor ons is het niet wezenloos geklets. Nee Mike toont altijd oprechte interesse, en als dat niet het geval is, dan verdient hij in ieder geval een Oscar voor acteerwerk! Catchphrase: ‘Heb je al een rijschool?’

Theorie trainer Mearvin Theorie Snel Halen

Mearvin

Mearvin, is de nieuwste aanwinstvan TSH en wow wat voor een! Met volle overtuiging slaat hij jou zo door de theorie heen. Mearvin is altijd heel erg betrokken bij zijn leerlingen en dat is ook niet heel gek, want hij heeft ook ervaring als jeugd coach. Hij is een echte ‘van alle markten thuis’ kind of guy, want je kan hem ook zomaar op een festival achter de bar tegenkomen. Bij TSH is hij niet alleen theorie docent, nee hij is ook onze snackjes tester. Soms test hij hetzelfde snackje wel een stuk of drie vier keer, Soms test hij hetzelfde snackje wel drie of vier keer, maar hé, wat verwacht je van zo’n beer van een vent? En het geeft hem de broodnodige energie om voor de klas te knallen. We noemen hem dan ook graag de “Snackinator”!

Catchphrase: ‘Zijn er nog snacks?’

Mearvin, is de nieuwste aanwinstvan TSH en wow wat voor een! Met volle overtuiging slaat hij jou zo door de theorie heen. Mearvin is altijd heel erg betrokken bij zijn leerlingen en dat is ook niet heel gek, want hij heeft ook ervaring als jeugd coach. Hij is een echte ‘van alle markten thuis’ kind of guy, want je kan hem ook zomaar op een festival achter de bar tegenkomen. Bij TSH is hij niet alleen theorie docent, nee hij is ook onze snackjes tester. Soms test hij hetzelfde snackje wel een stuk of drie vier keer, Soms test hij hetzelfde snackje wel drie of vier keer, maar hé, wat verwacht je van zo’n beer van een vent? En het geeft hem de broodnodige energie om voor de klas te knallen. We noemen hem dan ook graag de “Snackinator”! Catchphrase: ‘Zijn er nog snacks?’

Ervaringen van onze klanten

Deze blije bestuurders scheurden door hun theorie-examen. Ze vertellen je graag over hun ervaring.

Veelgestelde vragen

Heb je meer vragen dan een nieuwsgierige peuter? Geen zorgen, we’ve got your back! Als je er toch nog niet uitkomt, roep dan onze klantenservice superhelden te hulp. Ze zijn erop getraind om zelfs de meest mysterieuze vragen te ontrafelen en je op weg te helpen! 🦸‍♂️🦸‍♀️💥

Hoe kan ik me het beste voorbereiden op het auto theorie-examen?

Als je kiest voor de cursus op locatie, krijg je van ons het huiswerk toegestuurd. Dit is handig om door te lezen voordat de cursus start. Als je meer wilt voorbereiden, kun je de auto theorie oefenen met onze app. Kies je voor de online cursus? Dan heb je aan de app genoeg. Je hoeft geen dik boek door te lezen.

Hoe kan ik zo snel mogelijk theorie cursus met CBR examen reserveren?

Om zo snel mogelijk een theoriecursus met CBR examen te volgen raden wij aan om je aan te melden voor een datum die op de website onder ‘kleine kans’ staat. De plekken onder kleine kans zijn de meest recente data. Hiermee geef je aan dat je zo snel mogelijk wil, wij kunnen dan niet jouw voorkeursdatum garanderen, maar zullen je bij ieder vrijgekomen plekje berichten via Whatsapp met de vraag of je mee zou willen doen.  

Moet ik zelf het theorie-examen aanvragen of doen jullie dat?

Wij doen dat. Dat zit in het pakket inbegrepen als je je aanmeldt voor de cursus met CBR-examen. Het enige wat je hoeft te doen, is ons machtigen. Wij karren daarna de rest.

Word ik naar het CBR gebracht?

Het CBR in Amsterdam is op loopafstand van onze cursuslocatie. Wij doen ons uiterste best om jouw examen hier te reserveren, maar i.v.m. drukte bij het CBR lukt dit helaas niet altijd. Om er toch voor te zorgen dat jij jouw theorie examen na afloop van de cursus kunt maken zullen we in sommige gevallen het examen bij een andere CBR locatie reserveren. Maar geen zorgen, mocht de afstand wat verder zijn dan verzorgen wij het vervoer naar het CBR en weer terug naar onze cursuslocatie.

Ik heb dyslectie, kan ik dan alsnog slagen voor mijn theorie examen?

Ook met dyslectie kun jij slagen voor het CBR theorie examen. Onze deskundige leraren zorgen ervoor dat de moeilijke vragen, lastige woorden en ingewikkelde zinnen van het examen op een begrijpelijke manier worden uitgelegd. Na het volgen van onze cursus weet je precies hoe je de examenvragen moet lezen. Daarnaast krijg je tijdens de cursus volop de gelegenheid om oefenexamens te maken, zodat jij met een zelfverzekerd gevoel het CBR-examen kunt afleggen. Daarnaast kun je ook een examen met extra tijd aanvragen.