Gespecialiseerde Auto theorie cursus in het Punjabi

Welkom bij Theorie Snel Halen, waar wij gespecialiseerde theoriecursussen aanbieden voor mensen die Punjabi spreken. Ons doel is om het theorie-examenproces toegankelijk en soepel te maken voor Punjabi-sprekers door uitgebreide cursussen aan te bieden en examens te faciliteren met de hulp van een Punjabi tolk bij het CBR.

Waarom Kiezen voor Onze Punjabi Theorie cursus?

1. 🎓 Op Maat Gemaakt Leren in het Punjabi:

 

Onze cursussen zijn specifiek ontworpen voor mensen die Punjabi spreken, zodat een grondig begrip van de theoriematerialen wordt gegarandeerd.

 

2. 🌐 Professionele Punjabi Tolken:

 

Wij regelen bekwame Punjabi tolken om te assisteren tijdens het theorie-examen, voor duidelijkheid en ondersteuning gedurende het proces.

 

3. 💼 All-Inclusive Pakket:

 

Voor het gemak van onze studenten bieden we een all-inclusive pakket aan voor 580 euro. Dit dekt de gespecialiseerde Punjabi taalcursus, het theorie-examen en meerdere dagen uitgebreide voorbereiding.

 

4. 🏆 Ervaren Instructeurs:

 

Leer van ervaren instructeurs die vloeiend Punjabi spreken, voor effectieve communicatie en een bevorderlijke leeromgeving.

 

5. 📝 CBR Examenhulp:

 

Wij regelen alle logistiek, inclusief het boeken van het examen bij het CBR en zorgen ervoor dat er een Punjabi tolk aanwezig is om te assisteren tijdens het examen.

 

Wat Zit Er in het Pakket van 580 Euro?
📚 Gespecialiseerde Punjabi taalcursus.
📝 CBR theorie-examen met een Punjabi tolk.
🗓️ Meerdere dagen uitgebreide voorbereiding om succes te garanderen.

 

Bij Theorie Snel Halen zijn we toegewijd aan het doorbreken van taalbarrières en het bieden van een ondersteunende leeromgeving voor Punjabi-sprekers. Ons all-inclusive pakket is ontworpen om het hele proces probleemloos te maken, zodat individuen zich kunnen concentreren op het begrijpen van de theorie en het succesvol behalen van het examen.

Als jij of iemand die je kent geïnteresseerd is in onze theoriecursussen in het Punjabi, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om je in te schrijven. Jouw succes in het behalen van je theoriecertificering heeft onze hoogste prioriteit.

Ervaringen van onze klanten

Deze blije bestuurders scheurden door hun theorie-examen. Ze vertellen je graag over hun ervaring.

Veelgestelde vragen

Heb je meer vragen dan een nieuwsgierige peuter? Geen zorgen, we’ve got your back! Als je er toch nog niet uitkomt, roep dan onze klantenservice superhelden te hulp. Ze zijn erop getraind om zelfs de meest mysterieuze vragen te ontrafelen en je op weg te helpen! 🦸‍♂️🦸‍♀️💥

Kan ik ook contant betalen?

Dit kan gedeeltelijk. De aanbetaling van 50 euro dient online betaald te worden bij het inschrijven. Het resterende bedrag betaal je bij ons op kantoor op de dag dat je naar de cursus komt. Dit kan zowel contant als met de pin.

Wat is het verschil tussen een 1 Daagse en een 2 Daagse cursus?

De 1-daagse cursus is doordeweeks en begint om 07:00 uur en eindigt om 14:30 uur. Je hebt bij de 1-daagse theorie cursus alles op 1 dag dus volgt na de cursus het CBR examen. Bij de 2-daagse cursus, meestal op zondag/maandag, zal je de eerste dag les hebben van 10:00 uur tot 18:00 uur. Op de tweede dag heb je les van 07:00 uur tot 11:00 uur en wederom volgt dan na de cursus op de tweede dag het CBR examen. Bij de 2-daagse cursus heb je langer les en ook iets meer herhaling.

Ik heb dyslectie, kan ik dan alsnog slagen voor mijn theorie examen?

Ook met dyslectie kun jij slagen voor het CBR theorie examen. Onze deskundige leraren zorgen ervoor dat de moeilijke vragen, lastige woorden en ingewikkelde zinnen van het examen op een begrijpelijke manier worden uitgelegd. Na het volgen van onze cursus weet je precies hoe je de examenvragen moet lezen. Daarnaast krijg je tijdens de cursus volop de gelegenheid om oefenexamens te maken, zodat jij met een zelfverzekerd gevoel het CBR-examen kunt afleggen. Daarnaast kun je ook een examen met extra tijd aanvragen.

Word ik naar het CBR gebracht?

Het CBR in Amsterdam is op loopafstand van onze cursuslocatie. Wij doen ons uiterste best om jouw examen hier te reserveren, maar i.v.m. drukte bij het CBR lukt dit helaas niet altijd. Om er toch voor te zorgen dat jij jouw theorie examen na afloop van de cursus kunt maken zullen we in sommige gevallen het examen bij een andere CBR locatie reserveren. Maar geen zorgen, mocht de afstand wat verder zijn dan verzorgen wij het vervoer naar het CBR en weer terug naar onze cursuslocatie.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de herkansing?

Wanneer je gezakt bent, krijg je van ons een mailtje met daarin een link naar de website waar je je opnieuw kunt aanmelden. Als je bij ons eerder cursus plus CBR examen hebt gevolgd ontvang je 50 euro korting bij een tweede aanmelding. De korting wordt automatisch verrekend wanneer je hetzelfde e-mailadres gebruikt als bij de eerste aanmelding.