Auto theorie leren, we kennen allemaal de struggle. Minder dan 40% slaagt jaarlijks voor het auto theorie-examen. Maar geen paniek, in deze blog geven wij je een eenvoudig stappenplan zodat jij goed voorbereid bent op het theorie-examen auto.

 

Stap 1: Leren voor je auto theorie

Er zijn verschillende manieren om te leren voor je auto theorie. Wat past bij jou? Luisteren, kijken, of ben je meer een leesgoeroe? Denk even terug aan die middelbareschooltijd en herinner jezelf hoe je toen het liefst kennis absorbeerde. Voor auto theorie heb je drie opties: een theoriecursus, een online theorie-app of een old-school theorieboek. Voor ieder wat wils! Check de specifieke voor- en nadelen hier!

 

Stap 2: Boek je auto theorie-examen

Als je weet hoe je gaat leren, boek dan snel je auto theorie-examen bij het CBR. Lekker makkelijk met je DigiD op mijn.cbr.nl. Snap je het niet helemaal? No worries, we hebben een uitlegvideo voor je. Plan je examen in een relaxte periode, zodat je volle focus hebt. Als je een cursus volgt, regelen wij het boeken voor je.

 

Stap 3: Slaag in 1 keer.

Datum gepland? Time to shine! Of je nu leert tijdens een cursus, zelf aan de slag gaat, of oefeningen doet in de theorie-app. Neem de tijd om te leren, en je gaat die eerste keer zeker slagen. Wat is het beste? Bij ons kun je alle drie doen. Ons theorieboek is zelfs gratis dus waar wacht je nog op?

 

In de tussentijd kun je ook alvast wat gratis tips en tricks checken op ons Youtube kanaal. Hier gaan we in op specifieke onderdelen van het theorie examen en leggen je dit uit aan de hand van echte CBR examens. Zo kun je alvast gratis een voorproefje krijgen van wat je kan verwachten bij het echte examen. Alle onderwerpen van het theorie examen komen aan bod. ONS KANAAL