Motor theorie leren kan een uitdaging zijn, maar maak je geen zorgen. In deze blog geven wij je een eenvoudig stappenplan om je goed voor te bereiden op het motor theorie-examen.

 

Stap 1: Leren voor je motor theorie

 

Ontdek jouw ideale leermethode. Luisteren, kijken, of ben je een leesfanaat? Denk aan je schooltijd en kies de methode die bij jou past. Voor motor theorie is de snelste en makkelijkste manier: een theoriecursus. Voor elk uiteraard wat wils!

 

Stap 2: Boek je motor theorie-examen

 

Zodra je weet hoe je gaat leren, boek je snel je motor theorie-examen bij het CBR. Makkelijk met je DigiD op mijn.cbr.nl. Niet zeker? Bekijk onze uitlegvideo. Plan je examen in een ontspannen periode voor maximale focus. Als je een cursus volgt, regelen wij het boeken voor je.

 

Stap 3: Slaag in 1 keer

 

Datum vastgelegd? Tijd om te beuken! Of je nu een cursus volgt, of zelf studeert. Neem de tijd om te leren, en je gaat zeker slagen. Het beste? Bij ons kun je alles proberen. Ons motor theorieboek is zelfs gratis, dus waar wacht je nog op? Ga toeren!

Intussen is het mogelijk om vooraf enkele handige tips en trucs te bekijken op ons YouTube-kanaal. Daar bespreken we verschillende aspecten van het theoretisch examen en illustreren we deze aan de hand van authentieke CBR-tests. Op die manier kun je kosteloos een voorproefje krijgen van wat je te wachten staat tijdens het daadwerkelijke examen. Alle thema’s van het theoretisch examen worden behandeld. KIJK NU!