Snel aan de slag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et
dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip
ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate.

Lopende man gif animatie

Loopafstand van het CBR

‘s Ochtends leer je alles over het verkeer, ‘s middags loop je zelfverzekerd naar het CBR-examen.

Theorie docent die uitleg staat te geven

Gecertificeerde docenten

Nerveus, gehaast of juist gemotiveerd? Met meer dan 30 jaar ervaring geven onze docenten gericht les.

Checklist gif animatie

Kwalitatieve cursussen

Dankzij op wetenschap gebaseerde lesmethoden onthoud jij de theorie voor altijd.

De 3 onderdelen

Het theorie-examen is lastig, maar met behulp van onze professionele begeleiding slaag jij in één keer!
Het theorie-examen voor je autorijbewijs bestaat uit drie onderdelen, namelijk gevaarherkenning,
kennis en inzicht.

Verkeersbord

Gevaarherkenning

Beschik jij over het inzicht om gevaar te herkennen? Beantwoord 13 van de 25 vragen juist. Bij elke vraag krijg je een foto te zien en moet je een keuze maken wat jij in desbetreffende situatie zou doen: remmen, gas loslaten of niets.

Boek

Kennis

Ken jij alle verkeersregels? Tijdens dit onderdeel moet je alle regels kunnen benoemen. Je krijgt 12 meerkeuze vragen, waarvan je er minimaal 10 goed moet hebben. Hier heb je 7 minuten de tijd voor om de vragen te beantwoorden.

Gloeilamp

Inzicht

Kan jij de verkeersregels op de juiste manier toepassen? Je krijgt 15 minuten de tijd om 28 vragen te beantwoorden. Ook deze vragen zijn meerkeuzevragen waarbij je zelf door de vragen heen kunt. Minimaal 25 goede antwoorden zijn hier nodig.

Leerlingen met hun rug naar de camera die theorie les volgen op locatie.

Verloop van de dag

Je kunt je bij Theorie Snel Halen inschrijven voor een theorie pakket met CBR examen of wanneer je al je eigen examen gereserveerd hebt een theorie pakket met alleen theorie cursus. Daarnaast kun je kiezen uit een 1-daagse en een 2-daagse theorie cursus. Afhankelijk van het pakket waarvoor je je hebt aangemeld volgt na de cursus het CBR examen.

07:00Start cursus
13:00Eind cursus
14:00Start examen
14:30Eind dag - geslaagd!?
07:30Start cursus
13:30Eind cursus
14:20Start examen
14:30Eind dag - geslaagd!?

Hoe oefenen we de vragen?

Het auto theorie-examen wordt klassikaal geoefend door middel van verschillende oefenvragen. Tussendoor krijg je alle benodigde informatie en kun je alle vragen stellen die je wilt stellen. In totaal worden er ongeveer 800 CBR oefenvragen besproken en behandeld, waardoor alle examenonderwerpen goed doorgenomen worden.

Nadat de uitleg en oefenvragen zijn doorgenomen, mag je zelf aan de slag met het maken van CBR-oefentoetsen. Na het maken van de toetsen worden alle vragen besproken zodat jij duidelijk weet waar jouw (eventuele) zwaktes liggen om je zo nog beter voor te bereiden voor het examen.

Leerlingen in klaslokaal die vragen stellen over de auto theorie.

Theorie-examen auto behalen
in één dag

Op de cursusdag wordt je welkom geheten door de trainer. Onze trainers behandelen alle relevante onderwerpen die jij moet weten voor het theorie-examen. Doordat alle lesstof helder, duidelijk en grondig wordt behandeld, hoef jij het theorieboek niet uit je hoofd te leren. Alle stof wordt op een efficiënte manier uitgelegd waarbij gebruikt gemaakt wordt van veel herhaling.

Tijdens de cursusdag zijn er voldoende pauzemomenten waarin je jezelf kunt opladen. Zo blijf je geconcentreerd en ontsnapt er geen belangrijke informatie aan jouw aandacht.

Ondanks dat alle benodigde informatie tijdens de cursusdag behandeld wordt, kan het geen kwaad om je nog beter voor te bereiden. Een goede voorbereiding is immers het halve werk! Met behulp van onze huiswerk app kun je de stof nog beter begrijpen en ben je de rest een stap voor, door CBR-oefenvragen te maken met bijbehorende uitleg. Daarnaast ontvang je voor aanvang van de cursus ook een PDF met huiswerk wat je voor de cursus door moet nemen. Door gebruik te maken van deze service verhoog jij de kans om in één keer te slagen voor het CBR theorie-examen!

Lopende man gif animatie

Loopafstand van het CBR

‘s Ochtends leer je alles over het verkeer, ‘s middags loop je zelfverzekerd naar het CBR-examen.

Theorie docent die uitleg staat te geven

Gecertificeerde docenten

Nerveus, gehaast of juist gemotiveerd? Met meer dan 30 jaar ervaring geven onze docenten gericht les.

Checklist gif animatie

Kwalitatieve cursussen

Dankzij op wetenschap gebaseerde lesmethoden onthoud jij de theorie voor altijd.

97% van de cursisten slaagt!

In 1 dag je theoriebewijs op zak. 97% van de cursisten lukt het. Jou toch ook?

97%

Theorie Snel Halen

85%

Andere aanbieders

*CBR Uitslagen examen 2021 rapport

Vind ons op 3 locaties

Voor nu 3 locaties,
maar binnenkort
volgen er meer.
Stay tuned!

Theorie Snel Halen

Theorie Snel Halen

5.0
Theorie Snel Halen

Theorie Snel Halen

4.9

Ervaringen van onze klanten

Deze blije bestuurders scheurden door hun theorie-examen. Ze vertellen je graag over hun ervaring.

0-fouten gang

Cras ultricies mi eu turpis hendrerit fringilla. Vestibulum ante
ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia
Curae.

  • Donec sodales sagittis magna
  • Vestibulum volutpat pretium libero. Cras id dui.
  • Nullam nulla eros ultricies sit amet nonummy id, imperdiet
    feugiat pede sed lectus.
Compilatie van foto's van net geslaagde theorie examen kandidaten voor het CBR theorie examen.Confetti en verschillende verkeersborden.

Veelgestelde vragen

Cras ultricies mi eu turpis hendrerit fringilla. Vestibulum ante ipsum
primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae.

Wat houden de termen “klein”, “redelijk” of “groot” in op de website?

Tijdens het inschrijven kan jij theoriecursussen filteren op de volgende drie termen: “klein”, “redelijk” of “groot”. De termen geven aan hoeveel kans jij maakt om daadwerkelijk een reservering te krijgen bij het CBR voor het theorie-examen, aansluitend op jouw aangegeven “voorkeursdatum”. Hoe dichterbij de datum hoe moeilijker het is om een examen plekje te vinden bij het CBR. Gezien wij afhankelijk zijn van de beschikbare plekken bij het CBR kunnen wij helaas geen enkele datum 100% garanderen. Maar geen zorgen!, mochten we geen plekje kunnen vinden op jouw voorkeursdatum dan zullen we altijd met jou overleggen en een voor jou passend alternatief vinden.  

Wat is het verschil tussen een 1 Daagse en een 2 Daagse cursus?

De 1-daagse cursus is doordeweeks en begint om 07:00 uur en eindigt om 14:30 uur. Je hebt bij de 1-daagse theorie cursus alles op 1 dag dus volgt na de cursus het CBR examen. Bij de 2-daagse cursus, meestal op zondag/maandag, zal je de eerste dag les hebben van 10:00 uur tot 18:00 uur. Op de tweede dag heb je les van 07:00 uur tot 11:00 uur en wederom volgt dan na de cursus op de tweede dag het CBR examen. Bij de 2-daagse cursus heb je langer les en ook iets meer herhaling.

Hoe kan ik jullie machtigen?

Ga in het menu naar het kopje “Machtigen” op onze website. Hier vindt je een uitgebreide handleiding voor het verlenen van machtiging.

Moet ik zelf het theorie-examen aanvragen of doen jullie dat?

Wij doen dat. Dat zit in het pakket inbegrepen als je je aanmeldt voor de cursus met CBR-examen. Het enige wat je hoeft te doen, is ons machtigen. Wij karren daarna de rest.

Wat is het verschil in leren in de app en de cursus op locatie?

Het verschil zit ‘m in jouw wensen. Als je snel klaar wilt zijn, raden we de cursus op locatie aan. Kies voor de 1-daagse cursus waarbij je ‘s ochtends vroeg van 07:00 tot 14:30 les hebt en ‘s middags het examen maakt. Of ga voor de 2-daagse cursus: zondag les van 10:00 tot 18:00 en maandag van 07:00 tot 10:00. Daarna doe je het examen.  

Kies je voor de cursus in de app? Dan kun je wat meer de tijd nemen. Je leert op de momenten die voor jou uitkomen. Je krijgt bij deze optie geen les op locatie en je hebt ook geen docent die je de stof aanleert. De cursus via de app is iets goedkoper dan op locatie.