BEL ONS NU

(020) 78 55 756

LAAT EEN BERICHT ACHTER

info@theoriesnelhalen.nl

Welkom bij Theorie Snel Halen

Slagen met zekerheid!

Welkom op de website van Theorie Snel Halen!

Wij zijn jarenlang het meeste vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde theorie cursussen in Nederland. Het team van Theorie Snel Halen staat garant dat je op een snelle en verantwoorde manier je theorie examen behaalt. 

Met jaren ervaring op de weg, verbreden wij ons doel. Wij zijn begonnen als theoriedocent, met als doel een steentje bij te dragen aan de samenleving. Door de jaren heen zijn wij als theoriedocent in gaan zien dat de leerlingen tijdens het rijden de regels op de weg niet hanteren, omdat zij deze gewoonweg niet begrijpen. Hierdoor wordt het proces vertraagd en doen de leerlingen langer over hun rijbewijs, daarom willen wij hier verbetering in brengen door leerzame theorie cursussen aan te bieden.

Door middel van juiste lesmateriaal, aandacht voor de  leerlingen, ezelsbruggetjes en trucjes met uitstekend begeleiding willen wij de leerlingen voorbereiden voor hun theorie examen. Ons manier van lesgeven is 100% examengericht. Hierdoor zullen de leerlingen sneller slagen voor hun theorie examen en gelijk aan de slag met hun praktijk. 

Kortom, wil jij je theorie voor de auto, motor of bromfiets binnen een dag halen? Heb je moeite met leren uit een boek of te druk met werken, wil jij examen maken met 100% slagingskans dan ben jij bij theorie snel halen op het juiste adres!

 
Wij zijn gespecialiseerd in de volgende aspecten
 
Image

In 1 dag je theorie

Met onze unieke lesmethode, zorgen wij ervoor dat jij je theorie binnen 1 dag haalt! Bij Theorie Snel Halen kom je in de ochtend CBR-examengerichte cursus volgen voor de auto, motor, bromfiets of taxi theorie.
's Middags maak je het CBR theorie-examen en loop je het CBR uit met een glimlach.

Image

97% slagingskans

Je krijgt bij onze theorieles van ervaren en deskundige docenten. Door onze unieke & leuke lesmethode ben je verzekerd van 97% slagingspercentage. Meld je snel aan!

Image

Betaalbare cursus

Theorie Snel Halen vindt het belangrijk dat het volgen van een theoriecursus voor iedereen mogelijk moet zijn, daarom hebben wij zeer voordelige tarieven opgesteld.

2

Locaties

4

Theorie docenten

18

Jaar ervaring

16000+

Geslaagde leerlingen

TSH Team
Image

Kris Rana

Theoriedocent

Kris Rana is gespecialiseerd in het lesgeven van theorie en is al 15 jaar werkzaam als theoriedocent.

Image

Najila

Theoriedocent

Najila

Image

Karan Rana

Theoriedocent

Karan Rana

Heb jij passie voor het geven van cursussen of wil je ons team versterken?

Solliciteer nu
Direct inschrijven