BEL ONS NU

(020) 78 55 756

LAAT EEN BERICHT ACHTER

info@theoriesnelhalen.nl

Auto

Auto Theorie Cursus

Image

Theorie Snel Halen, het adres waar je het auto theorie-examen gemakkelijk kunt behalen! Wij verzorgen al jarenlang theoriecursussen voor de auto en zijn een gevestigd naam in Nederland. Door middel van onze unieke lesmethode zorgen wij dat jij in de eerste poging slaagt voor het auto theorie-examen bij het CBR.

Natuurlijk is het behalen van de auto theorie belangrijk, maar waar wij nog meer waarde aan hechten is dat jij door onze gerichte theoriecursussen veel profijt hebt bij jouw praktijklessen!

Kortom, wij zijn een theorieschool die waarde hecht aan kennis en niet domweg (oude CBR) antwoorden voorkauwt, wat de meeste theoriescholen hedendaags doen.

Wat bieden wij jou?

Onder de mom van klant is koning bieden wij bij Theorie Snel Halen, de beste service aan onze leerlingen. Tijdens de cursus krijg je uitgebreid uitleg over de diverse onderwerpen die van belang zijn bij het maken van het CBR examen. De uitleg wordt gegeven door deskundige en gecertificeerde docenten die jarenlang ervaring hebben met het geven van de cursussen.

Tijdens de cursus wordt er een basisuitleg gegeven, nadat de basis sterk is wordt er veel geoefend met CBR proef examens en worden de vragen nader besproken. Verder krijgen de leerlingen veel tips en truckjes om de vragen makkelijk te beantwoorden, hierdoor zijn de leerlingen goed getraind om het CBR examen succesvol af te sluiten!

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten dat je op tijd bent, goed meedoet tijdens de cursus, voldoende beheersing hebt over de Nederlandse taal en het huiswerk doorneemt dat je van ons krijgt. Voldoe jij aan de eisen, dan is de kans 100% om in één keer te slagen voor je bromfiets theorie.

Hoe ziet het examen eruit?

Het auto theorie-examen bestaat uit twee delen, in totaal heb jij 65 vragen:

Deel 1 – Gevaarherkenning

Dit is het eerste onderdeel bij het CBR theorie-examen en bestaat uit 25 vragen, waarvan je 13 vragen goed moet hebben . Tijdens deze onderdeel is het noodzakelijk dat een leerling tijdig potentieel gevaar kan herkennen, voorspellen en de juiste handeling kan vertonen in het verkeer. Let op, bij dit onderdeel heb je slecht 8 seconde per vraag en kun je kiezen uit 3 scenario’s.

  • Remmen
  • Gas loslaten
  • Niets

Deel 2 - Verkeersregels en verkeersinzicht

Dit onderdeel bestaat uit een totaal van 40 vragen, waarvan jij er tenminste 35 goed moet hebben. Tijdens dit deel zijn de auto theorie vragen gebaseerd op meerkeuzen, ja of nee en invulvragen.

Nu inschrijven
special economic zone sez
commercial property
Direct inschrijven