BEL ONS NU

(020) 78 55 756

LAAT EEN BERICHT ACHTER

info@theoriesnelhalen.nl

Verkeersborden: snelheid

Verkeersborden: snelheid

Image

ORDEN: SNELHEID

Verkeersborden oefenen is belangrijk, om met een goed gevoel het theorie­examen bij het CBR te maken. In dit artikel kan je gratis alle verkeersborden oefenen, die met snelheid te maken hebben.

1

Aanduiding maximumsnelheid​

Het is hier verboden om harder te rijden, dan de aangegeven snelheid. In dit geval niet harder dan 50 kilometer per uur. Bij dit bord moet je rekening houden met afremmend verkeer.

2

Einde maximumsnelheid​

Dit bord geeft aan dat de toegestane maximumsnelheid hier eindigt. Je moet nu goed kijken welke snelheid er gereden mag worden. Houd er rekening mee dat bestuurders na dit bord, harder gaan rijden.

3

Maximumsnelheid op een elektronisch bord​

Deze verkeersborden zijn aangebracht boven de snelweg. Dit getal kan op afstand aangepast worden. Wanneer er een file ontstaat, dan worden deze borden meestal aangezet. Deze borden worden meestal gebruikt, op wegen met grote verkeersstromen.

4

Verkeersborden adviessnelheid​

Het getal op het bord geeft de geadviseerde snelheid aan. Soms wordt er door middel van een onderbord aangegeven, waarom dit advies wordt gegeven. De snelheid wordt slechts plaatselijk toegepast, om aan te geven wat een veilige snelheid is.

5

Einde adviessnelheid

Wanneer je dit bord tegenkomt, is de adviessnelheid dus niet meer van toepassing. Het is niet standaard dat deze verkeersborden worden gebruikt. Je moet dus zelf ook goed kijken wanneer de adviessnelheid stopt.

Nu inschrijven
special economic zone sez
commercial property
Direct inschrijven