BEL ONS NU

(020) 78 55 756

LAAT EEN BERICHT ACHTER

info@theoriesnelhalen.nl

Motor

Image

Wil je lekker rijden in de zomer zonder urenlang in de file te staan of ben je uitgekeken op je auto en zoek je een uitdaging? Dan is een motorrijbewijs de ideale oplossing voor jou! Alle motorrijders onderling kennen de waanzinnige onbeschrijfbare gevoel van motorrijden, maar voordat je het zelf kunt ervaren is het behalen van de motor theorie noodzakelijk.

Bij Theorie Snel Halen kun je de motor theoriecursus volgen met maar liefst 97% slagingskans. Het CBR examengerichte motor theorie cursus wordt gehouden in Amsterdam. Je wordt op een professionele manier stap voor stap door de eendaagse motor theoriecursus begeleid. Bij ons krijg je les van een expert, waardoor de slagingskans torenhoog is! Na het volgen van de cursus is de motor theorie halen een appeltje-eitje!

Aarzel niet, wij verzorgen de motor theoriecursus in 1 dag, dus wil jij met spoed de theoriecursus voor de motor volgen? Doe het dan bij Theorie Snel Halen, waar jij de eendaagse motor theoriecursus van slechts 4 uur kan volgen en gemakkelijk het motor theorie-examen behaalt.

Wat bieden wij jou?

Onder de mom van klant is koning bieden wij bij Theorie Snel Halen, de beste service aan onze leerlingen. Tijdens de cursus krijg je uitgebreid uitleg over de diverse onderwerpen die van belang zijn voor het maken van het CBR examen. De uitleg wordt gegeven door deskundige en gecertificeerde docenten die jarenlang ervaring hebben met het geven van de cursussen. 
 
Tijdens de cursus wordt er een basis uitleg gegeven, nadat de basis sterker is, wordt er veel geoefend met CBR proef examens en worden de vragen nader besproken. Verder krijgen de leerlingen veel tips en trucjes om de vragen makkelijk te beantwoorden, hierdoor zijn de leerlingen goed getraind om het CBR examen succesvol af te sluiten!

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten dat je op tijd bent, goed meedoet tijdens de cursus, voldoende beheersing hebt over de Nederlandse taal en het huiswerk doorneemt dat je van ons krijgt. Voldoe jij aan de eisen, dan is de kans 100% om in één keer te slagen voor je motor theorie.

Hoe ziet het examen eruit?

Het motor theorie-examen bestaat uit 50 vragen. Deze vragen bestaan vooral uit ja of nee vragen, meerkeuzevragen en vragen waar je zelf een getal moet invullen. Van de 50 vragen moet jij der tenminste 44 goed hebben! 
 
De vragen worden gesteld aan de hand van verkeersituaties en jij moet je inleven als de bestuurder van de motor. Verder krijg je ook tijdens de motor theorie-examen vragen over de verkeersregels, verkeersinzicht, voertuigtechniek en veilig rijgedrag.

Nu inschrijven
special economic zone sez
commercial property
Direct inschrijven