BEL ONS NU

(020) 78 55 756

LAAT EEN BERICHT ACHTER

info@theoriesnelhalen.nl

Bromfiets

Image

Wil jij ook zo snel mogelijk op je nieuwe scooter toeren? Dan ben je bij Theorie Snel Halen aan het juiste adres voor het behalen van je AM theorie! Jouw scooter theorie kan je behalen met de eendaagse scooter theoriecursus in Amsterdam of Almere. Na de theoriecursus in de ochtend gevolgd te hebben, kan je aansluitend in de middag het CBR examen afleggen en je bromfiets theorie certificaat bemachtigen.

Zet de eerste stap naar je bromfiets of snorfiets rijbewijs door jouw bromfiets theorie binnen 1 dag te halen bij Theorie Snel Halen!

Wat bieden wij jou?

Bij Theorie Snel Halen staat de service aan onze leerlingen bovenaan, daarom geven wij les in kleine groepjes. Hierdoor krijgt elke leerling persoonlijk aandacht, waardoor je zelfverzekerd het CBR examen ingaat. Verder krijg je tijdens de theoriecursus uitgebreid uitleg over de verschillende onderwerpen die van belang zijn voor het maken van het CBR examen. De uitleg wordt gegeven door deskundige en gecertificeerde docenten die jarenlang ervaring hebben met het geven van de cursussen.

Tijdens de cursus wordt er een basisuitleg gegeven over het verkeer, nadat de basis sterk is wordt er veel geoefend met CBR proef examens en worden de vragen nader besproken. Verder krijgen de leerlingen veel tips en trucjes om de vragen makkelijk te beantwoorden, hierdoor zijn de leerlingen goed getraind om het CBR examen succesvol af te ronden!

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten dat je op tijd bent, goed meedoet tijdens de cursus, voldoende beheersing hebt over de Nederlandse taal en het huiswerk doorneemt dat je van ons krijgt. Voldoe jij aan de eisen, dan is de kans 100% om in één keer te slagen voor je bromfiets theorie.

Hoe ziet het examen eruit?

Het bromfiets theorie-examen bestaat uit 50 vragen. Deze vragen bestaan vooral uit ja of nee vragen, meerkeuzevragen en vragen waar je zelf een getal moet invullen. Van de 50 vragen moet jij der tenminste 44 goed hebben!

De vragen worden gesteld aan de hand van verkeersituaties en jij moet je continu inleven als de bestuurder van de bromfiets of snorfiets. Verder krijg je ook tijdens de bromfiets theorie-examen vragen over de verkeersregels, verkeersinzicht, voertuigtechniek en veilig rijgedrag.

Nu inschrijven
special economic zone sez
commercial property
Direct inschrijven