Wie zijn wij, wat is ons doel en wat bieden wij u aan?

Met al jaren ervaring op de weg, verbreden wij ons doel. Wij zijn begonnen als rijinstructeurs, met als doel een steentje bij te dragen aan de samenleving. Door de jaren heen zijn wij als rijinstructeurs in gaan zien dat de leerlingen tijdens het rijden de regels op de weg niet hanteren, omdat zij deze gewoonweg niet begrijpen. Wij hebben als rijinstructeurs ook meegemaakt dat leerlingen hun theorie halen bij theoriescholen, die hen antwoorden geeft in plaats van hun kennis over te dragen. Hierdoor wordt het proces vertraagd en doen de leerlingen helaas langer over hun rijbewijs. Wij willen hier verbetering in brengen!

Onze leerlingen zijn ons inspiratie om verder te gaan dan enkel de auto besturing, daarom willen wij aan hen zowel de geschreven als ongeschreven regels op de weg overdragen. Hiermee willen wij de weg voor u en andere weggebruikers veilig maken.

Wij willen een handje bij dragen bij het overbrengen van de theorie, om het praktijk tot zijn recht te laten komen!

Door middel van de juiste les materiaal, uitleg, aandacht, begeleiding, ezelsbruggetjes en trucjes begeleiden wij de leerlingen naar het examen toe. Ons manier van lesgeven is 100% examen gericht. Ook hebben wij de nieuwste examenvragen voor u klaar liggen! Hierdoor hebben inmiddels duizenden cursisten binnen 1 dag hun theorie­examen gehaald!

Wij willen niet alleen onze leerlingen helpen, maar ook u! Heeft u moeite met leren uit boeken, neemt u informatie moeilijk op, heeft u een verstoord concentratie vermogen of heeft u het te druk, om uw theorie boeken te bestuderen. Dan bieden wij u een 1 daagse cursus aan, voor maar €69!

Haal uw theorie in 1 dag!!

Komt u uit de omstreken Amsterdam, Zaandijk, Zaandam, Alkmaar of Haarlem? Stop dan met zoeken, want bij Theorie Snel Halen bent u aan het juiste adres! Bij Theorie Snel Halen haalt u na één dagje theoriecursus het theorie­examen voor auto, motor, taxi en bromfiets gegarandeerd. Wij zijn momenteel alleen gevestigd in Amsterdam-Sloterdijk. In 2016 gaan wij ons verspreiden over heel Nederland zo kunnen wij, meer leerlingen helpen bij het behalen van hun theorie.

**Indien het examen tijd voor 14:00 is, zijn wij helaas genoodzaakt de cursus door twee dagen te verdelen.

Direct aanmelden

Wil je direct aanmelden bij ons? Dat kan via het onderstaand invulformulier! 
Zodra we je aanmelding hebben ontvangen, zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. In overleg zullen we een datum inplannen voor de theoriecursus.

Voorkeur datum *
Bel me terug Ja Nee
Naam *
Geboortedatum *
Emailadres *
Telefoonnummer *
BSN nummer *
Opmerking / vraag
AANMELDEN

 

 

 

 

blankimg