Motor Theorie

Wil je lekker toeren in de zomer zonder urenlang in de file te staan of ben je uitgekeken op je autoen zoek je een uitdaging? Dan is het motorrijbewijs de ideale oplossing voor jou! Alle motorrijders onderling kennen de waanzinnige onbeschrijfbare gevoel van motorrijden, maar voordat je het zelf kunt ervaren is het behalen van de motor theorie noodzakelijk.

Bij Theorie Snel Halen kun je de motor theoriecursus volgen met maar liefst 95% slagingskans. Het CBR examengerichte motor theorie cursus wordt gehouden in Amsterdam of Eindhoven. Je wordt opeen professionele manier stap voor stap door de eendaagse motor theoriecursus begeleid. Bij ons krijg je les van een expert, waardoor de slagingskans torenhoog is! Na het volgen van de cursus is de motor theorie halen een appeltje-eitje!

Aarzel niet! Wij verzorgen de motor theoriecursus in 1 dag, dus wil jij met spoed de theoriecursus voor de motor volgen? Doe het dan bij Theorie Snel Halen, waar jij eendaagse motor theoriecursus kan volgen en gemakkelijk het motor theorie-examen behaalt.

 

blankimg