course type

Auto

Auto theoriecursus

Bij Theorie Snel Halen kun je slechts in 1 dag, je auto theoriecursus volgen. In 1 dag je theorie halen, wie wil dit nou niet? Theorie Snel Halen verzorgt de theoriecursus en als je wilt, kunnen wij ook het examen reserveren. Bij de theoriecursussen, krijg je theorievragen en uitleg over de verkeersregels en verkeersborden. Je krijgt intensief les en daarna ga je met een groep naar het CBR, om je auto theorie examen te gaan doen. Wij geven 95% slagingskans en zakken is bijna onmogelijk! De leraar is gespecialiseerd en geschoold om theoriecursussen te geven. Wij stellen ook hoge eisen hieraan! Als je een rijopleiding wilt volgen, is het verstandig om eerst een auto theoriecursus te volgen, zodat je weet wat de verkeersregels en de verkeersborden betekenen. Het is dan mogelijk, om je theorie kennis toe te passen in de praktijk.

95% slagingskans bij Theorie Snel Halen

Bij Theorie Snel Halen, zorgen wij ervoor dat je klaar gestoomd wordt voor het examen. Uiteraard zorgen wij dat je in 1 keer slaagt. Op het examen krijg je 25 vragen over gevaarherkenning en 30 vragen over wetten en verkeersregels, daarnaast zijn er nog 10 vragen over verkeersinzicht en risico’s. 


Het is een intensieve auto theoriecursus, met een hoog slagingspercentage, want wij geven niet voor niets 95% slagingsgarantie.